Πώς ο Χουλτ μπορεί να γίνει... Τζαβέλλας

Διαβάστε γιατί στην ΑΕΚ στρέφονται στην περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα για αριστερά και... παγώνουν το θέμα του Χουλτ. Τα παράπονα για Μακ, το "μυστικό" ταξίδι του Εμενίκε στην Ιταλία και τι λέει η πιάτσα για Σιμόες - Βαλένθια. Το Contra.gr σας... σερβίρει τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Πώς ο Χουλτ μπορεί να γίνει... Τζαβέλλας

ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

Όπως γράφει η "SportDay" και "ο τρελός του χωριού", το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά για την ΑΕΚ για... τρεις λόγους. Πρώτον παίζει στα αριστερά, δεύτερον μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ. Το σημαντικό όμως; Θα κοστίσει σαφώς λιγότερα χρήματα από τον Νίκλας Χουλτ, με τον οποίο... φλερτάρουν οι κίτρινοι.

Σύμφωνα με τη στήλη μάλιστα, αν η ΑΕΚ το αποφασίσει και προχωρήσει τότε ο παίκτης θα πει άμεσα το "ναι", αφού θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ελλάδα. Και οι δυο ευχαριστημένοι λοιπόν.

ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Στην ίδια εφημερίδα αναφέρεται πως η Ξάνθη έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού στην περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος αποτελεί, ίσως, τον κορυφαίο τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα. Τον 28χρονο άσο έχουν τσεκάρει ομάδες από την Ολλανδία και την Γερμανία, όμως πρόσφατα ο φάκελος του... εστάλη και στο Σαμπιονά!

Ο Χρήστος Πανόπουλος κουράστηκε να περιμένει κάποιον από τους "μεγάλους" στην Ελλάδα, οπότε ετοιμάζεται να τον... σπρώξει στο εξωτερικό.

ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ο Εμάνουελ Εμενίκε σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τα (πολλά) χρήματα που λαμβάνει από τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται υπάρχει εξήγηση. Σύμφωνα με την "Sportime", ο 30χρονος άσος μετέβη στην Ιταλία μαζί με φυσιοθεραπευτή του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να τον εξετάσει ειδικός γιατρός στο γόνατο του.

Εκεί θα υποβληθεί και σε θεραπεία με σκοπό να επανέλθει κάποια στιγμή σε υψηλούς ρυθμούς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν πολλά από τον Νιγηριανό, ειδικότερα από τη στιγμή που η μάχη για τον τίτλο έχει... ανάψει.

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Την Τετάρτη ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Κόρτραϊκ με τον Γιάννη Αναστασίου, όμως σύμφωνα με την "Livesport", ο Έλληνας τεχνικός είχε... τελειώσει εδώ και ένα μήνα! Ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης του συλλόγου... τρόμαξε με τα αποτελέσματα της ομάδας του και έδωσε εντολή να προχωρήσει η αλλαγή στον πάγκο.

Στον Αναστασίου χρεώνουν τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι, με παίκτες να αποχωρούν και στη θέση τους να έρχονται μεταγραφές που δεν έχουν βγει καθόλου. Και να σκεφτεί κανείς πως το πλάνο με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο έκανε λόγο για... διεκδίκηση του τίτλου μέσα σε μία τριετία. Τώρα πάνε για παραμονή!

ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ... ΣΙΜΟΕΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γάτα" και τη στήλη "Ο Ευαγγελιστής" η πληροφόρηση από Ισπανία μεριά περί ενδιαφέροντος της Βαλένθια για Σιμόες και Γιόνχασον έχει... βάση, αφού η πιάτσα των agents οι "νυχτερίδες" ψάχνονται για αμυντικούς και μέσους τον Γενάρη!

Ο 'Ευαγγελιστής" αποκαλύπτει επίσης πως έχουμε...ματιές του Παναθηναϊκού στον Χρήστο Τασουλή, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νίκλας Χουλτ. Ο Ινσούα μόνος δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν, οπότε ο Έλληνας αριστερός μπακ θεωρείται εξαιρετική λύση και μάλιστα τον γνωρίζει καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την κοινή τους παρουσία στον Πανιώνιο.

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΜΑΚ

Τέλος πάμε στην εφημερίδα "Ώρα των Σπορ" και τον "πληροφοριοδότη" που κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που αγωνίστηκε στον "δικέφαλο" το διάστημα 2014-2016. Μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έχει κάνει πολλές φορές παρατηρήσεις για τη... χαλαρότητα του, οπότε αν συνεχίσει έτσι μόνο με... θαύμα θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα απόκτησης του το καλοκαίρι ύψους 4.000.000€.

Ο Ρουμάνος πάντως θα παραδώσει μία λίστα με παίκτες που δεν υπολογίζει ενόψει Γενάρη. Λέτε να γίνει η έκπληξη;

News 24/7

24MEDIA NETWORK