Παραμένει στον αέρα το πρωτάθλημα!

Σε εξέλιξη η Γενική Συνέλευση της Super League. Ποια... τάση επικρατεί, προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία, που τινάζει στον αέρα την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παραμένει στον αέρα το πρωτάθλημα!
super league δσ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο μετά τις 15:00 ξεκίνησε η πιο κρίσιμη συνεδρίαση της Super League των τελευταίων ετών με βασικό θέμα τις προτάσεις προς εξέταση, με σκοπό να επιτευχθεί συμφωνία με την NOVA.

Το συνδρομητικό κανάλι ζητά μείωση των ομάδων (αρχικά σε 14) και διεξαγωγή πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, όπως και να μειωθεί το ποσό που δίνει στις ομάδες ( το οποίο μπορεί να... ματσάρει η ΕΡΤ όπου θα πάρει κάποια παιχνίδια).

Οι πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από το Δ.Σ. δεν είναι... αισιόδοξες. Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως τα περισσότερα μέλη ζητούν να ισχύσει η σύμβαση που υπάρχει ήδη και να μην γίνει καμία αλλαγή!

Δηλαδή πρωτάθλημα με 16 ομάδες, καμία μείωση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο και φυσικά διεξαγωγή πλέι οφ. Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, οπότε τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή ( πιθανή η "θυσία" των πλέι οφ με σκοπό να περάσει η μείωση που θέλει η NOVA στα χρήματα που πληρώνει).

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική ανακοίνωση της Super League και φυσικά την αντίδραση της NOVA που, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, δεν θα διστάσει να κάνει χρήση των ρητρών αν αλλάξει κάτι μονομερώς χωρίς προηγουμένως να υπάρχει δική της συγκατάθεση.

Γ.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK