Σοβαρό επεισόδιο στο αθλητικό της ΕΡΤ

Πώς το 'λεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος; "Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε"... Ε, λοιπόν κάπως έτσι είναι τα πράγματα στην ΕΡΤ και δη στο αθλητικό τμήμα.

Σοβαρό επεισόδιο στο αθλητικό της ΕΡΤ

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο αθλητικό τμήμα του κρατικού καναλιού μόνο ρόδινα δεν είναι τα πράγματα με επεισόδια ανάμεσα σε συναδέλφους, ακόμα και φερόμενους τραυματισμούς! Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος φέρεται να προπηλάκισε γυναίκα συνάδελφό του στα γραφεία της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στο 3ο όροφο! Αρχικά διαπληκτίστηκαν με θέμα για το αν τον είχε ενημερώσει για την παρουσία της σε μία εκπομπή και στη συνέχεια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δημοσιογράφος έσπρωξε πάνω της ένα γραφείο! Η υπάλληλος της ΕΡΤ άρχισε να τρέμει και κάπου εκεί το επεισόδιο έλαβε τέλος προτού πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η διοίκηση της ΕΡΤ έχει αρχίσει τις διαδικασίες για ένορκη διοικητική εξέταση.

Η κατάσταση στη Μεσογείων μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και ουσιαστικά αυτό οφείλεται στην κόντρα των υπαλλήλων της ΕΡΤ και της ΝΕΡΙΤ, μετά την αλλαγή και την επαναφορά της κρατικής τηλεόρασης στην αρχική της μορφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τo Contra.gr επικοινώνησε με δημοσιογράφους της ΕΡΑ Σπορ, οι οποίοι διαψεύδουν το μέγεθος του επεισοδίου. Τονίζουν δε, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός της συναδέλφου και ότι η διοίκηση της ΕΡΤ δεν προχώρησε σε ένορκη διοικητική εξέταση. Επίσης, υποστηρίζουν πως η κόντρα μεταξύ συναδέλφων της ΕΡΤ και της ΝΕΡΙΤ, δεν υφίσταται στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Φάκελος Εθνική: Όλη η αλήθεια

Σχόλιο: Κράζουμε; Θαυμάζουμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK