Στο Μαξίμου μπέρδεψαν τον Σεϊταρίδη με κυβερνητικό στέλεχος!

Η μεγάλη -είναι η αλήθεια-ομοιότητα του Γιούρκα Σεϊταρίδη με στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε μία μίνι σύγχυση στο Μαξίμου κατά την επίσκεψη των διεθνών.

Στο Μαξίμου μπέρδεψαν τον Σεϊταρίδη με κυβερνητικό στέλεχος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ήταν ένας από τους τέσσερις Ελληνας παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συνάντησαν την Παρασκευή τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Ως εδώ καλά, καμία έκπληξη, άλλωστε αυτό είναι γνωστό. Ελα όμως που υπάλληλοι του Μαξίμου που δεν...σκαμπάζουν πολλά από ποδόσφαιρο πέρασαν τον Γιούρκα για κάποιον άλλο, πολύ πιο... γνωστό τους.

Συνέβη! Ο Σεϊταρίδης μοιάζει πολύ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Δημήτρη Τζανακόπουλο ο οποίος λόγω δουλειάς έχει κάνει το πρωθυπουργικό μέγαρο δεύτερο σπίτι του και πλέον τον γνωρίζουν και οι πέτρες.

Ετσι κάποιες πόρτες άνοιξαν πιο ... εύκολα για τον άλλοτε δεξιό μπακ του ΠΑΣ, του Παναθηναϊκού, της Πόρτο και της Εθνικής ομάδας. Είχε, βλέπετε, το μέσο του προσώπου!

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Γιούρκας δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα (με το μαύρο σακάκι και το άσπρο πουκάμισο)

Στο Μαξίμου μπέρδεψαν τον Σεϊταρίδη με κυβερνητικό στέλεχος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιδού και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (μην μας πείτε ότι δεν μοιάζουν)

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK