Τα... απόνερα των σχέσεων Ιβάν - "Τίγρη"

Η ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη έχει φτάσει μέχρι την... Γ' Εθνική. Διαβάστε ποιες ομάδες "σφάζονται" για τα μάτια των δυο ισχυρών παραγόντων και τι αναφέρει "φωτογραφική" ανακοίνωση.

Τα... απόνερα των σχέσεων Ιβάν - "Τίγρη"
savidis melissanidis

Απόλλων Καλαμαριάς και ΑΠΕ Λαγκαδά (του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής) εξέδωσαν τις τελευταίες ημέρες ανακοινώσεις με κεντρικό πρόσωπο τον... Ιβάν Σαββίδη!! Αρκετοί όμως... γνώστες των μυστικών της πιάτσας, βλέπουν πίσω από την διαμάχη των δυο σωματείων, την προέκταση της ... ρήξης που υπάρχει εδώ και μερικούς μήνες ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να κρύβει αρκετό... ζουμί πίσω από τις εκατοντάδες λέξεις του χύθηκαν για να γραφτούν οι δυο ανακοινώσεις. Έχουμε και λέμε: υπάρχουν εκείνοι που “χρεώνουν” την ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς ( η οποία φωτογράφιζε τον Ιβάν ως τον “νέο χαλίφη”, με τον γιο του Γιώργο να απαντάει την επομένη) στην οικογένεια Καλαϊτζίδη και στις σχέσεις που έχει με την πλευρά Μελισσανίδη ( θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε καταγγείλει το Ολυμπιακός-Βέροια, ως προπονητής της δεύτερης).

Μάλιστα, θεωρούν πως η πλευρά Σαββίδη έχει... επιλέξει ως "σύμμαχο" στο συγκεκριμένο όμιλο την Δόξα Δράμας, την έτερη διεκδικήτρια της ανόδου στηνFootball League.

Η ΑΠΕ Λαγκαδά από την πλευρά της εμφανίστηκε... όχι και τόσο από το πουθενά και εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί ο Απόλλων Καλαμαριάς να "φωτογράφιζε" αλλά να απέφυγε να αναφερθεί στο όνομα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως η ΑΠΕΛ όχι μόνο το έκανε, αλλά προχώρησε και σε αναφορές στην πλευρά Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση της ΑΠΕ Λαγκαδά

"Έλεος κύριε εξυγιαντή με φουσκωτούς! Σκεφτήκαμε πολύ πως πρέπει να αντιδράσουμε στην επαναλαμβανόμενες, γεμάτες σκοπιμότητες "παρεμβάσεις" του κ. Καλαϊτζίδη. Όμως αισθανόμαστε ότι οι στοχευμένες παρεμβάσεις δεν πλήττουν μόνο τον Ιβάν Σαββίδη, όπως είναι η ύποπτη στόχευσή τους, αλλά προσβάλλουν όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Για ένα λεπτό Δημήτρη Καλαϊτζίδη! Από που κρίνετε ότι ένας παράγοντας του μεγέθους του Ιβάν Σαββίδη ασχολείται με την κατηγορία, με εσάς και την ομάδα σας; Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια; Από που και ως που η ιστορική ομάδα που εκπροσωπείτε πρέπει να κερδίσει την άνοδο χωρίς τον ανταγωνισμό των υπολοίπων από εμάς;

Θέλετε να υποκύψουμε στη θέα των σωματωδών κυρίων που σας έχουν παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα στις δικαστικές σας καταθέσεις; Με ποιο "καθαρό κούτελο" μιλάτε εσείς για χαλίφηδες, όταν αντί του Βαγγέλη Γραμμένου θα προτιμούσατε έναν πιο... Αθηναίο παράγοντα; Σοβαρευτείτε κύριε Καλαϊτζίδη και αποποιηθείτε το ρόλο του Δούρειου Ίππου όσο είναι καιρός!

Το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης έχει περάσει πολλά και η ελπίδα όλων μας βρίσκεται στους ανθρώπους που εσείς κατηγορείτε. Σοβαρευτείτε, δεν απευθύνεστε σε παιδάκια!

Το Δ.Σ. της Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK