To... αχρείαστο ρίσκο για Δώνη

Με τη συμμετοχή του κόντρα στην Κύπρο ο Τάσος Δώνης και το επιτελείο της Εθνικής ομάδας πήραν ένα αχρείαστο ρίσκο που ευτυχώς-εν τέλει-δεν στοίχισε έναν πιο βαρύ τραυματισμό.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εσφιξε τα δόντια, ξεπέρασε με αρκετό ζόρι τις ενοχλήσεις στο ισχίο, έπαιξε στο ματς με την Κύπρο (αν και δεν διαφαινόταν απειλή) και στο τέλος έγινε μία...τρύπα στο νερό.

Για τον Τάσο Δώνη ο λόγος ο οποίος πάνω στον ενθουσιασμό του να προσφέρει στην Εθνική έβαλε σε κίνδυνο το σώμα του και πήρε-όχι με απόλυτα δική του ευθύνη-ένα ρίσκο που αποδείχθηκε εν τέλει αχρείαστο.

Μετά το ματς ο στράικερ της Στουτγκάρδης αισθανόταν και πάλι ενοχλήσεις στο... λαβωμένο ισχίο του δείγμα ότι δεν είχε ξεπεράσει 100% το πρόβλημά του.

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε τον απάλλαξε από την υποχρέωση κόντρα στο Γιβραλτάρ και του έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψει πιο νωρίς στη Γερμανία για να μπει σε πρόγραμμα. Οχι τίποτα άλλο...η Εθνική θα τον χρειαστεί στα δύσκολα μπαράζ.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK