Το μπάσιμο της Φούλαμ για Ανέστη, η επιστροφή Μιλιβόγεβιτς και τα 70 χιλιάρικα για Λάμπρου

Οι δύο ομάδες της Championship με παρελθόν στην Premier League που θέλουν τον Ανέστη, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που είναι ακόμα ερωτευμένος με την Ελλάδα, τα "παιδιά" του Παναθηναϊκού που βάζουν... πλάτη για να στηρίξουν το σύλλογο και οι πρώτες γκρίνιες για Ρόκα. Αυτά είναι τα πιο "πικάντικα" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Το μπάσιμο της Φούλαμ για Ανέστη, η επιστροφή Μιλιβόγεβιτς και τα 70 χιλιάρικα για Λάμπρου

Όπως κάθε μέρα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

CHAMPIONSHIP ΚΑΛΕΙ ΑΝΕΣΤΗ, ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΑΟΚ

Ο Ευαγγελιστής της Γάτας έχει "ζεστό" ρεπορτάζ από το μέτωπο... Γιάννη Ανέστη και συγκεκριμένα για το αν θα ανανεώσει με την ΑΕΚ, γιατί έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις, τον ρόλο του νέου ατζέντη του και την προοπτική της Αγγλίας. Σύμφωνα με την στήλη, ο 26χρονος κίπερ, ο οποίος δεν έχει ακούσει ακόμα από "κιτρινόμαυρα" χείλη την πρώτη επίσημη προσφορά τους, απασχολεί σοβαρά δυο ομάδες της Τσαμπιονσιπ με ... παρελθόν στην Πρέμιερ Λιγκ...

Τον Ανέστη έχει προτείνει ο Στιβ Γούντ με συγκεκριμένους όρους, οικονομικούς και όχι μόνο, με 3ετές συμβόλαιο. Σημαντική λεπτομέρεια: σε αυτό προβλέπεται μπάι άουτ για τα πρώτα δύο από τα τρία χρόνια, σε περίπτωση - και μόνο – που προκύψει ενδιαφέρον από κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ...

Η στήλη καταλήγει μαλιστα πως η μια από τις δύο ομάδες που εξετάζει πολύ ζεστά την περίπτωση του Ανέστη φέρεται να είναι η Φούλαμ που έχει...παράδοση στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στον έτερο "Δικέφαλο", αυτόν του Βορρά, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι ατζέντηδες, οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για 3 παίκτες. Για βασικό αριστερό μπακ, για αναπληρωματικό δεξιό μπακ (για αυτό "κοιτάζουν" στον Ατρόμητο για τον Κιβρακίδη) και για φορ που θα έχει άλλα χαρακτηριστικά από αυτά του Πρίγιοβιτς.

"ΨΑΧΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ

Σύμφωνα με τον aGent Greek του Sportime, o Λούκα Μιλιβόγεβιτς ναι μεν βγάζει το ψωμί του στον μαγικό κόσμο της Premier League με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο την Ελλάδα δεν την ξεχνάει, έχοντας πολύ όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Είναι μάλιστα μέσα στα πλάνα εκείνου και της οικογένειάς του να ζήσουν μόνιμα στη χώρα μας, για αυτό έχει βάλει άνθρωποι να ψάχνει να του βρει ακίνητο στα νότια προάστια. Η στήλη υπενθυμίζει δε πως σε περίπτωση υποβιβασμού της Κρίστας Πάλας προβλέπεται να μειωθούν κατά 40% οι αποδοχές του και ο Σέρβος δεν είναι διατεθειμένος να παίξει στην Championship...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ 70.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ

O Λάζαρος Λάμπρου είναι ένας παίκτης για τον οποίο υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον Πληροφοριοδότη της Ώρας, θα πρέπει να αλλαξει κάτι θεαματικα για να μην κάνει το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη-Τούμπα. Επισημαίνει ωστόσο η στήλη πως σε περίπτωση ο "Δικέφαλος" δεν στείλει κάποιον άλλον παίκτη δανεικό στον Πανιώνιο ως έμψυχο αντάλλαγμα, τότε οι Νεοσμυρνιώτες (που τον έχουν δανεικό από την ομάδα της Θεσσαλονίκης) δικαιούνται να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξης των 70.000 ευρώ.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΚΑ

Στη στήλη του Κλικαδόρου στην Live Sport διαβάζουμε πως οι πρόσφατες δηλώσεις του Μανουέλ Ρόκα για την εξαιρετικά φτωχή επιθετική συγκομιδή του Πλατανιά (Μπούντινκ, Ενσικουλού και Γκρζέλτσακ μετρούν μόλις 3 γκολ σε 12 αγώνες) έφεραν... αναβρασμό στα αποδυτήρια. Και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες "στράβωσαν" όταν κατηγορήθηκαν για έλειμμα προσωπικότητας από τον νέο προπονητή τους...

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ

Πέρα από τις μεγάλες οφειλές σε ποδοσφαιριστές της ομάδας των 2-3 τελευταίων ετών, η τεράστια λίσα με τους πιστωτές του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει και δύο δικά του... παιδιά, τους Τάσο Λαγό και Νίκο Μαρινάκη. Όπως αποκαλύπτει ωστόσο η εφημερίδα "Έθνος" μέσα από αθλητικό της ένθετο, οι "πράσινοι" έχουν ζητήσει από τους δύο ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή, με τους παίκτες από την πλευρά τους να δείχνουν διάθεση να περιμένουν προκειμένου να νη βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο στην ομάδα που τους ανέθρεψε ποδοσφαιρικά.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK