Το συμβόλαιο του Λάζαρου, το πέναλτι στο Καραϊσκάκη και το Ευρωμπάσκετ

Τι θα ήθελε ο Χριστοδουλόπουλος για ν' ανανεώσει, τι έκανε ο Παντελίδης τη στιγμή της εκτέλεσης του Μανιά, πού γιόρτασε την κόρη του το ζεύγος Ταχτσίδη, ποιου παίκτη της ΑΕΚ του κόπηκαν τα χαμόγελα και πώς μπήκε μέσα ο Ηρακλής. Τα πιο παρασκηνιακά... παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο της Τρίτης.

Το συμβόλαιο του Λάζαρου, το πέναλτι στο Καραϊσκάκη και το Ευρωμπάσκετ
ICON

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Δεδομένη θεωρεί ο Ευαγγελιστής της "Γάτας" την επιθυμία των ΑΕΚ να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης (ως το καλοκαίρι του 2019 με ετήσιες απολαβές 250 χιλιάδων ευρώ) του συμβολαίου του Χριστοδουλόπουλου. Ο οποίος, μεταξύ μας, κάνει... παππάδες. Μόνο που μαθαίνουμε από την ίδια στήλη, πως ο έμπειρος επιθετικός θα επιθυμούσε κάτι άλλο, καλύτερο, πιο ισχυρό. Ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει να νιώθει σιγουριά, τουλάχιστον ως το 2020. Ο... αναστημένος Λάζαρος θα πάρει ό,τι του αξίζει;

ΕΙΔΕ... ΤΟ ΠΕΛΑΛΤΙ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑ

Ο Πληροφοριοδότης της "Ώρας" ενημερώνει πως ο Σάββας Παντελίδης ενώ επέλεξε να έχει πλάτη τον Μανιά πριν από την εκτέλεση του πέναλτι, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να γυρίσει και να δει τη φάση. Ευτυχώς για τον ίδιο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ειδάλλως θα σιχτίριζε για την απόφαση της τελευταίας στιγμής και τη στροφή γύρω από τον εαυτό του.

ΟΙ... ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε νικήσει (κακήν κακώς) τη Λαμία, αλλά κάποιος δεν ήταν όσο χαρούμενος θα ήθελε, όπως διαβάζουμε στο 90'+ Highligts της Livesport. Τον είχε πικράνει η ήττα των Σέρβων στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Ο Ούρος Τσόσιτς έζησε την αγωνία μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε πως οι Σλοβένοι δεν παίζονται. Τον προσγείωσε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος παρακολουθούσε το ματς από το κινητό του και τον ενημέρωνε για την εξέλιξη του σκορ.

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης περιμένει την ευκαιρία του από τον Μπέσνικ Χάσι και ίσως τη βρει απόψε, στο ματς κυπέλλου με τον Αστέρα. Αν συμβεί αυτό, τότε τα γενέθλια της δίχρονης κόρης του με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου θα έχουν αποδειχθεί... γουρλίδικα. Το ζεύγος γιόρτασε το μικρό τους αγγελούδι σε... ερυθρόλευκων αποχρώσεων παιδότοπο, στο κέντρο της Αθήνας, όπως μεταφέρουν τα Παρασκήνια του "Πρωταθλητή".

ΜΟΙΡΑΖΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Ο Ηρακλής φαλίρισε κι αυτό δεν αλλάζει. Οι λόγοι είναι πολλοί και ένας βασικός, όπως διαβάζουμε στον "ΚΛΙΚΑδόρο" της LiveSport τα συμβόλαια που έταζε ο Παπαθανάσης σε ποδοσφαιριστές. Οι... ελεγκτές διαπίστωσαν υπογραφές για 80 και 100 χιλιάρικα ετησίως ακόμη και για ποδοσφαιριστές με τη... μισή αξία. Πώς μετά το καράβι να μην πέσει στα βράχια;

News 24/7

24MEDIA NETWORK