Το "Χαριλάου" σούπερ μάρκετ και ο ΠΑΟΚ μισή ομάδα

Για την δημιουργία μαρίνας σκαφών στην πόλη συζήτησαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να ξεφεύγει λίγο από το θέμα και να φέρνει την συζήτηση στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.

ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012  στην Παλιά Βουλή.
Την εκδήλωση  προλόγισε  και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 στην Παλιά Βουλή. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την ώρα λοιπόν που ο κ. Μπουτάρης αναφερόταν στο θέμα , ένας από τους παρευρισκομένους ρώτησε τον δήμαρχο «Το Χαριλάου τι να το κάνουμε;» με τον δήμαρχο να απαντάει «Τι να το κάνουμε το Χαριλάου; Σούπερ Μάρκετ!».

Στην συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής με τον Γιάννη Μπουτάρη να λέει «ο Ηρακλής δεν έχει δικαίωμα να μιλάει, καταφέραμε να έχουμε μισή ομάδα στην πρώτη κατηγόρια» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και όταν αντέδρασαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες, πρόσθεσε «Ε μισή ομάδα είναι με έξι σερί ήττες».

Πηγή: thestival.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK