Τον έδινε η Γιουβέντους, δεν τον ήθελαν στην Ελλάδα

Τι κι αν την περασμένη σεζόν έκανε συνολικά 27 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Λέαλι δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα ακόμη και στα μέρη μας. Ποιες Σουπερλιγκάτες δεν... τσίμπησαν παρά τους ευνοϊκούς όρους δανεισμού του και ποιoν νυν "ερυθρόλευκο" περιμένει τώρα στη Βαρεγκεμ για να ξαναγίνουν συμπαίκτες!

Τον έδινε η Γιουβέντους, δεν τον ήθελαν στην Ελλάδα

Ο Νίκολα Λεάλι από την Πέμπτη είναι παίκτης της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η Γιουβέντους μετά τον περσινό δανεισμό του στον Ολυμπιακό, τώρα τον έστειλε στην Κυπελλούχο Βελγίου, η οποία έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στους Ομίλους του Europa League.

Το... εντυπωσιακό είναι πως η "βέκια σινιόρα" εδώ και δύο μήνες προσπαθούσε να δανείσει τον Λέαλι και δεν έβρισκε... ανταπόκριση. Παρότι μάλιστα προτάθηκε ακόμη και σε αρκετές ελληνικές ομάδες, κάτω από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με την ενημερωμένη μανατζερική πιάτσα, ο Αστέρας Τρίπολης που ψάχνει ακόμη τον "αντι -Ντοναρούμα και ο Παναθηναϊκός που έκλεισε τον Διούδη!

Μπορεί δε το συμβόλαιό του για τα ελληνικά δεδομένα να ήταν τσιμπημένο (400.000 € ετήσιες αποδοχές), αλλά η Γιουβέντους από την στιγμή που δεν έβρισκε ομάδα να τον δανείσει έδειχνε διατεθειμένη να καλύψει ένα σημαντικό μέρος του. Για ν' αποδειχθεί έτσι πως ο 24χρονος Ιταλός κίπερ δεν έκανε γκελ παρά τις συνολικά 27 συμμετοχές του πέρσι με τον Ολυμπιακό (σεζόν μάλλον μέτρια με ορισμένες επικές γκάφες).

Για την ιστορία η Γιουβέντους στον εφετινό δανεισμό του Νίκολα Λεάλι δεν αξίωνε καν ενοίκιο, ενώ πέρσι εισέπραξε από τον Ολυμπιακό 100.000 ευρώ, με τους "ερυθρόλευκους" να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου και το συμβόλαιό του.

Στη Ζούλτε Βάρεγκεμ πάντως είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί συμπαίκτης με τον Γιώργο Μανθάτη! Κι αυτό, αφού ο νεαρός εξτρέμ είναι πολύ πιθανό μετά τη ρεβάνς με την Πάρτιζαν να φύγει για δανεικός στο Βέλγιο. Η πρόταση της Ζούλτε Βάρεγκεμ (για δανερισμό με συγκεκριμένη οψιόν αγοράς του και ποσοστο μεταπώλησης 50%) παραμένει ακόμη ενεργή και εξετάζεται προσεκτικά απο τους "ερυθρόλευκους"

Πηγή: ΓΑΤΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK