Τούς έβαλε (όλους) στη θέση τους ο Γκάλης

Με το... χέρι στην καρδιά, μια φωτογραφία που δεν επιλέχθηκε τυχαία, ο Νίκος Γκάλης διέψευσε όσα του καταλογίζουν. Ότι θα πολιτευτεί και θα διεκδικήσει τη θέση του στην επόμενη Βουλή. Η απάντησή του ήταν άκρως καυστική και πέρα για πέρα πολιτική.

Τούς έβαλε (όλους) στη θέση τους ο Γκάλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ας μην κάνουν όνειρα κι ας γυρίσουν πλευρό! Ο Νίκος Γκάλης δεν σκοπεύει να παίξει τα παιχνίδια που κάποιοι θέλουν μόνο και μόνο για να κερδίσουν από την αναγνωρισιμότητα, τη δημοφιλία και τη λατρεία των Ελλήνων στο πρόσωπό του.

Η εμπλοκή του ονόματός του σ' εκλογικά σενάρια, τη στιγμή που ο ίδιος είναι σταθερά και κατ' επιλογήν αποστασιοποιημένος από την πολιτική ζωή του τόπου, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του. Αντίδραση που εκφράστηκε μέσα από τη... φωνή και την πένα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

" Στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα", έκλεισε το κείμενό του. Και στον Νίκο Γκάλη αξίζει περισσότερος σεβασμός. Διότι δεν θα έβαζε ποτέ τον εαυτό του στη διαδικασία να... ταυτιστεί μονάχα μ' ένα κομμάτι του συνολικού κόσμου που τον αγάπησε και τον αγαπάει, ανεξαρτήτως του τι ο ίδιος πρεσβεύει πολιτικά.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK