"Τσίπρα - Βασιλειάδη, κάντε κάτι..."

Στην εποχή του άκρατου επαγγελματισμού ο πρόεδρος της ΕΟΚ ζητάει παρέμβαση της... Πολιτείας για ν' αποτραπεί το σκοτεινό σχέδιο του Τζόρντι Μπερτομέου και των ισχυρών κλαμπς της Ευρώπης εις βάρος των εθνικών ομάδων!

Κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κομοτηνή. Τρίτη 14 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti)
Κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κομοτηνή. Τρίτη 14 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti) EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας φταίει και για τη διχόνοια στο μπάσκετ. Ή αν δεν φταίει, δεν κάνει κάτι για να εμποδίσει " την υποβάθμιση, διάλυση και εν τέλει εξαφάνιση των Εθνικών ομάδων και πρωταθλημάτων" που σταδιακά θα οδηγήσει στη... " διάσπαση της παγκόσμιας πλην ΗΠΑ δομής, Αθλητικό σωματείο – Εθνική Ομοσπονδία – Διεθνής Ομοσπονδία – ΔΟΕ".

Ποιος νους σκάρωσε ένα τέτοιο σχέδιο. Η Ευρωλίγκα. Οι ισχυροί σύλλογοι της Ευρώπης, υπό την καθοδήγηση του Τζόρντι Μπερτομέου, οι οποίοι έχουν έτοιμο από καιρό το σχέδιο δημιουργίας μιας κλειστής λίγκας και απλώς " αναζητείται ο χρόνος και ο τρόπος εκτέλεσής του".

Πού αποσκοπεί όλο αυτό; Στην " επιβολή και καθιέρωση των ΤΕΛΩΝ αθλητικής εκμάθησης και... παραπαιδείας" από δήθεν ινστιτούτα, αφού πρώτα σταματήσει " η ανάδειξη μέσα από τα αθλητικά σωματεία" νέων παικτών.

Γι' αυτό και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, στη νέα γραπτή δήλωσή του απέναντι στην εμπορευματοποίηση του σπορ, χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τις ποδοσφαιρικές FIFA-UEFA και απαιτεί τη δραστική παρέμβαση της Πολιτείας προκειμένου " να ανακόψει αυτό το σχέδιο εκφυλισμού που ξεδιπλώνεται με ταχύτητα" και να προστατευτεί η Εθνική ομάδα που " δεν «ανήκει» σε κανέναν, είναι υπεράνω προσώπων και οργανισμών και εκπροσωπεί διεθνώς το άθλημα και τη χώρα".

Μόνο επιστράτευση απομένει να κηρυχθεί...

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK