"Τσουτσέκι, λαθρεμποράκι, θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα"!

Μεγάλη ένταση και παραλίγο... ξύλο στην συνεδρίαση της Λίγκας, μετά από επίθεση του Κώστα Καραπαπά στον Μάκη Γκαγκάτση, για όσα τους έλεγε ο δ. σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ. Γιατί ωρυόταν ο δ. Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, τι του απάντησε και οι δυο... πυροσβέστες.

"Τσουτσέκι, λαθρεμποράκι, θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα"!
karapapas gagatsis

Της... Τούμπας έγινε πριν από λίγο στα γραφεία τηςSuper League,στη διάρκεια του σημερινού κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τα τηλεοπτικά, τις αδειοδοτήσεις κλπ.

Κι αυτό αφού η αντιπαράθεση που είχαν οι Κώστας Καραπαπάς με τον Μάκη Γκαγκάτση από το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, συνεχίστηκε... επί της αιθούσης. Προφανώς υπήρχαν... ανοικτοί λογαριασμοί, ειδικά από την πλευρά του Διευθυντή Επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", που έδωσαν το παρών με 7μελη εκπροσώπηση!

" Τσουτσέκι, εδώ μέσα που είσαι μαζί με τον μπαμπά σου ( σ.σ. Βασίλης Γκαγκάτσης) μας κάνεις τον κυριλέ, εεε... Στη Τούμπα όμως,μαςαπειλούσες και έλεγες ότι θαμαςσπάσετε τοπούλμαν αν φύγουμε..", άρχισε την επίθεσή του ο Καραπαπάς.

Για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος: " Πες τακαι εδώ ρε,να γραφτούν...Για ναμάθουν όλοι ποιός είσαιρετσουτσέκι...Θα σε ξεβρακώσω ρε, το ακούς; Να το ξέρεις, αν δεν τα παραδεχτείς, θα σε ξεβρακώσω εδώμέσα μπροστά σε όλους...".

Σ' εκείνο το σημείο ο ΜάκηςΓκαγκάτσηςφέρεται να ζήτησε τον λόγο από τον Καραπαπά, με ποιο δικαίωμα και ιδιότητα ήταν ο ίδιος στη συνεδρίαση, συμπληρώνοντας: " ήρθατε εδώ επτά άτομα και το κάνατε μπουρδέλο"! Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού να τον αποκαλεί "λαθρεμποράκι"(!!) και η κατάσταση να ξεφεύγει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες χρειάστηκε να... κινηθούν πυροσβεστικά αρχικά (κι αποφασιστικά) οι Σπανός (Ατρόμητος), Πιαλόγλου (Ξάνθης) και μετά όλο σχεδόν το συμβούλιο ώστε να μην πέσει ξύλο!

Για τέτοια ένταση μιλάμε...

ΒΑ. ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK