Χειροκρότημα και Εθνικός Ύμνος στο "Καραϊσκάκης" για τους διεθνείς

Μπορεί η Ελλάδα να μην κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ, όμως η εμφάνιση και το πάθος των παικτών ανταμείφθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε είχαν εξαρχής δύσκολο έργο απέναντι στην Κροατία για πρόκριση στο Μουντιάλ. Έχοντας χάσει με 4-1 το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, οι ελπίδες μειώθηκαν σημαντικά.

Παρόλα αυτά οι διεθνείς που αγωνίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/11) στο "Γ. Καραϊσκάκης" τα έδωσαν όλα, πάλεψαν, έπαιξαν με πάθος για 90 λεπτά και αν και δεν πέτυχαν γκολ, αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι.

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος που είδε την προσπάθειά τους, τους αντάμειψε με το δυνατό χειροκρότημα στο φινάλε του παιχνιδιού, ενώ ο Εθνικός Ύμνος που ακούστηκε ήταν σίγουρα η πιο συγκινητική στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK