Χωρίς Καραγκούνη στην κλήρωση του Μουντιάλ

Την ώρα που η Εθνική ομάδα δεν γνωρίζει αν έχει προπονητή ή όχι, η αποστολή της ΕΠΟ για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας μετράει απώλειες.

Χωρίς Καραγκούνη στην κλήρωση του Μουντιάλ

Η αναχώρηση για την Αγία Πετρόπουλη, όπου και θα διεξαχθεί η κλήρωση των προκριματικών το Σάββατο στις 18.00, είναι το πρωί της Παρασκευής και ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα ταξιδέψει μαζί με τους υπόλοιπους.

Τα εισιτήρια έχουν βγει εδώ και καιρό και αφορούσαν πέντε άτομα. Τον Γιώργο Γκιρτζίκη, τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Σέρχιο Μαρκαριάν και δύο στελέχη της ομοσπονδίας. Αυτή τη στιγμή σίγουροι μπορούν να θεωρηθούν μόνο ο πρόεδρος και τα στελέχη. Κι αυτό γιατί ο Καραγκούνης δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή και θα παρακολουθήσει την κλήρωση απ'το σπίτι του, ενώ ο Μαρκαριάν είναι στον "αέρα".

Έχει ανακοινώσει την παραίτησή του την Τρίτη, έχει συναντηθεί με τον Γκιρτζίκη την Πέμπτη, αλλά δυόμιση ώρες συζήτησης δεν έβγαλαν κάπου. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως ο Ουρουγουανός αποτελεί ήδη παρελθόν απ'την Εθνική, ούτε να πει με σιγουριά πως τελικά μεταπείσθηκε και θα παραμείνει.

Το αποτέλεσμα είναι πως σε λιγότερες από 24 ώρες η αποστολή της Εθνικής πετάει για την Αγία Πετρούπολη και κανείς δεν ξέρει αν θα πετάξει μαζί της ο προπονητής, με τον τεχνικό διευθυντή να μην είναι τελικά στην αποστολή. Τέλος, όπως προκύπτει απ'το ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση για τα όσα έγιναν στη συνάντηση Γκιρτζίκη-Μαρκαριάν.

Θ.Κ.

Διαβάστε ακόμη:

"Καρφιά" Μαρκαριάν

Οι "εμφύλιοι", το λίφτινγκ και... το αεροπλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK