You style rocks (not)... Πουλημάς

Τι στυλιστικό λάθος του Νίκου Πουλημά που πήγε ντυμένος στην... πένα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, όμως μία λεπτομέρεια ξεχώρισε και μας θύμισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
karatzikas kourobilia thanos EUROKINISSI

Στην πρώτη βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού, το διαιτητικό τρίο παρουσιάστηκε με την... "στολή ταξιδιού" με τους Θάνο και Κουρομπίλια να παίρνουν υψηλό βαθμό όσον αφορά τους στυλιστικούς κανόνες, ενώ ο 4ος διαιτητής Πουλημάς υπέπεσε σε λάθη.

Η Χρυσούλα Κουρομπίλια συνδύασε άψογα τις μπότες με το κοστούμι, ενώ σωστή ήταν και η επιλογή της μάλλινης μπλούζας που έδενε με το υπόλοιπο σύνολο. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Θάνος φρόντισε να ακολουθήσει τον κανόνα των κουμπιών του σακακιού, καθώς αν θα πρέπει να είναι ένα από τα δυο κουμπιά κουμπωμένο, αυτό θα πρέπει να είναι το επάνω και όχι το κάτω.

Ο Νικόλαος Πουλημας από την άλλη πλευρά έπρεπε να προσέξει προκειμένου να μην βγαίνει η ζώνη πάνω από το σακάκι, κάτι που συνέβη στο εν λόγω στιγμιότυπο. Στους παρατηρητικούς και σε όσους έχουν μνήμη μάλιστα, θύμισε μια από τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού, όταν ο φακός είχε απαθανατίσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο σε παρόμοιο στιγμιότυπο.

You style rocks (not)... Πουλημάς

A.T.

News 24/7

24MEDIA NETWORK