Έλειπε ο Σαραϊδάρης, "χόρευε" η ΚΕΔ

Ντεμπούτο για τον Μήτσιο την φετινή περίοδο. Ορίστηκε στο Κύπελλο Ελλάδας αν και... ανεπιθύμητος από την αντιπολίτευση. Ο Λαμπρόπουλος στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό.

Έλειπε ο Σαραϊδάρης, "χόρευε" η ΚΕΔ
mitsios ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι διοργάνωση της ΕΠΟ και οι ορισμοί των διαιτητών γίνονται αποκλειστικά από την ΚΕΔ, χωρίς την συμμετοχή του εκπροσώπου τηςSuper LeagueΔημήτρη Σαραϊδάρη.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας λοιπόν, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και όρισε τον Χρήστο Μήτσιο στο πρώτο του παιχνίδι την φετινή περίοδο και συγκεκριμένα στον αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Βέροια ( ομάδες τηςSuper Leagueαμφότερες) στην πρεμιέρα των ομίλων.

Ο ρέφερι από την Ήπειρο είναι στην λίστα των... ανεπιθύμητων ρέφερι και στις έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε οριστεί μόνο μία φορά ως 4ος, στον αγώνα του Λεβαδειακού με την Κέρκυρα παρά την διαφωνία του Δημήτρη Σαραϊδάρη αλλά με την ψήφο του (τότε) επιδιαιτητή Κύρου Βασάρα.

Στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό εξάλλου, ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία που πρόσφατα είχε διαιτητεύσει στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK