Μόνο έτσι κάνει πίσω ο Κοντονής

Άτεγκτη η στάση του Σταύρου Κοντονή, παρά τη δεύτερη αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης της ΕΠΟ στο ΣτΕ.

Μόνο έτσι κάνει πίσω ο Κοντονής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καμία αλλαγή στις σκέψεις του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, δεν έφερε η νέα αναβολή της εκδίκασης από το ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης που υπέβαλε η ΕΠΟ.

Όπως είχαμε γράψει από την Πέμπτη, ο υφυπουργός αθλητισμού "θα μπορούσε να καταλήξει σε κάποια συμβιβαστική λύση με τη FIFA για το θέμα του Κυπέλλου υπό έναν σημαντικό όρο. Να πάρει ο ίδιος κάτι χειροπιαστό, κάτι "δυνατό" που θα συνιστά τομή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η παραίτηση της νυν διοίκησης της ΕΠΟ".

Συνεπώς, καμία εξέλιξη που αφορά το ΣτΕ (προφανώς εάν δεν μιλάμε για δικαίωση της ΕΠΟ, οπότε τότε αλλάζουν όλα, ακόμα και όσα αφορούν το αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πέρυσι), δεν επηρεάζει την απόφαση Κοντονή, ο οποίος έχει και την εκπεφρασμένη δημοσίως στήριξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμα κι αν επέλθει το Grexit την επόμενη εβδομάδα, εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του υφυπουργού, τότε δεν θα αλλάξει κάτι. Το "μπαλάκι", τουλάχιστον από πλευράς Πολιτείας, βρίσκεται ξεκάθαρα στα χέρια της ΕΠΟ για όσο χρειαστεί...

Ν.Γ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέα αναβολή στο ΣτΕ και το Grexit πιο κοντά

Στριμώχνει τον Κοντονή η ΕΠΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK