Η ατάκα Σουάρες σε Νικολάου, γιατί ωρυόταν ο Προτό

Τι σχέση μπορούν να έχουν Προτό, Σβιλάρ και Βλαχοδήμος εκτός του ότι είναι τερματοφύλακες; Πώς άλλαξαν ρόλους του... κακού και καλού παιδιού οι Σουάρες-Μεσι,. Το scouting report της Στουτγάρδης για Ανδρούτσο και ο "δυνατός πάγκος" που φλερτάρει ο Μοράις. Τα πιο δυνατά παρασκήνια του Τύπου.

Η ατάκα Σουάρες σε Νικολάου, γιατί ωρυόταν ο Προτό

Ο Προτό δεν έγινε ο... Μπουφόν της Άντερλεχτ και την έκανε για Οστάνδη, επειδή οι "Μωβ" των Βρυξελλών ήθελαν να προωθήσουν στη θέση του τον πιτσιρικά Μάιλ Σβιλάρ. Μετά από ένα χρόνο, όμως, τον περασμένο Αύγουστο ο 18χρονος κίπερ πουλήθηκε αντί 2,7 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα. Και το βράδυ της Τετάρτης έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεαρότερος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεκόρ που ο Σβιλάρ το πήρε από τον Ικέρ Κασίγιας, που είχε ντεμπουτάρει κόντρα στον Ολυμπιακό, στο επικό 3-3 του ΟΑΚΑ, Σεπτέμβριο του 1999.

Όλα αυτά στη στήλη Sombrero της "Lιvesport" και με αφορμή πως ο Σβιλάρ έκανε... επική γκάφα κόντρα στην Man U του Μουρίνιο, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ρασφορντ πήγε να μπλοκάρει την μπάλα και... μπήκε μαζί της γκολ. Γκάφα που στοίχισε την ήττα στους "αετούς", πιθανότατα και την πρόκριση.

Το ίδιο βράδυ, πάλι στην Ιβηρική, για την ακρίβεια στην Βαρκελώνη, ο "μέντορας" του Σβιλάρ, Προτό, τα πήγαινε πολύ καλύτερα. Πώς δένει το... γλυκό της ιστορίας μας; Η Μπενφίκα πήρε τον Βλαχοδήμο για να έχει συναγωνισμό ο Σβιλάρ, τον οποίο πάντως ο Μουρίνιο κάλυψε: "Είναι θηρίο, είναι φαινόμενο. Σύντομα θα πληρώσω πολλά για αυτό...", είπε στον πρόεδρο της Μπενφίκα, Φιλίπε Βιέιρα.

Στην ίδια εφημερίδα και στην στήλη "Κλικαδόρος" αποκαλύπτεται πως ο κόουτς Ράσταβατς, εκτός από τις καθαρές αποδοχές του, που δεν είναι υψηλές, έχει σημαντικό πριμ παραμονής να εισπράξει, εφόσον μείνει η Ξάνθη στην Super League.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τα "μπράβο" του Σουάρες και τα... γαλλικά του Μέσι είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής". Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο Ουρουγουανός σταρ παρότι δεν σκόραρε ήταν πολύ... χαλαρός και φιλικός με τους "ερυθρόλευκους", ειδικά με τον σκόρερ Δημήτρη Νικολάου, τον οποίο μετά την λήξη πλησίασε και του είπε "Μπράβο μικρέ...".

Αντιθέτως ο Μέσι άφησε πολύ άσχημες εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρισκόταν συνέχεια μέσα στα νεύρα όταν δεχόταν μαρκαρίσματα, με τα... "μπινελίκια του να έχουν στόχο τους Κούτρη, Νικολάου και Ζντίελαρ". Λέτε να τον είχε... επηρεάσει το χαπάκι που είχε πάρει;

ΤΑ ΈΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ... ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΤΟ

Γιατί και σε ποιόν φώναζε ο Προτό μετά την εκτέλεση φάουλ του Μέσι που κατέληξε στο 2-0; Σύμφωνα με την "Γάτα", στους συμπαίκτες του που αποτελούσαν το τείχος γιατί δεν πήδησαν, με εξαίρεση τον Οφόε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρχε η σχετική τεχνική οδηγία από πριν, σε τέτοιου είδους φάουλ του Αργεντινού σούπερ σταρ.

ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ

Στην ίδια εφημερίδα και για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, αναφέρεται πως ο σκάουτ της Στουτγάρδης έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε από τον Ανδρούτσο, παρότι δεν αγωνίστηκε στην θέση του και δεν ήταν καλός.

Σύμφωνα με το scouting report των Σουηβών που αποκαλύπτει η "Γάτα" κάποια στοιχεία του Ανδρούτσου, όπως το αδιάκοπο τρέξιμο του, η κίνησή του στο χώρο, το πρεσάρισμα και συνδυαστικό παιχνίδι του (το βρήκε εξαιρετικό, ακόμη και σε πάσες που κατέληξαν λάθος), τον έπεισαν πως αξίζει να τον σκανάρουν σε μόνιμη βάση.

Όπως δηλαδή συμβαίνει με την Αταλάντα (έχει πάει σε 6 ματς των "ερυθρόλευκων", ακόμη και στη Νέα Σμύρνη που δεν έπαιξε ο Ανδρούτσος) και τη Σαμπντόρια. Με την επισήμανση πως και οι τρεις τον κοιτάνε για 8άρι...

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕ Ο ΜΟΡΑΪΣ ΤΗΣ... ΑΕΚ

Τον θυμάστε τον Ζοσέ Μοράις; Το πρώην δεξί χέρι του Μουρίνιο, όπως πλασαρίστηκε όταν ανέλαβε την ΑΕΚ στη θέση του Κετσπάγια, χωρίς να μακροημερεύσει στον πάγκο της για να... παραδώσει στον Χιμένεθ.

Διαβάζουμε στην στήλη "Πληροφοριοδότης" της "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΩΡΑΣ των σπορ", πως ο Μοράις παραμένει στο... ταμείο ανεργίας, αλλά... προετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα σε "δυνατό πάγκο" . Στην Ευρώπη... Γιατί το καλοκαίρι απέρριψε εκείνον της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ, ενώ φλέρταρε με αυτόν της Σέντ Ετιέν, η οποία τελικά πήγε στον Όσκαρ Γκαρσία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK