Η ατάκα του Κούγια για τον... εξαφανισμένο Παπαθανασάκη

Τι κι αν παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, εταιρίες κ.α. ψάχνουν τον... ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη, αλλά αυτός παραμένει άφαντος; Τελικά... εμφανίστηκε στο Δ.Σ. της Super League προκαλώντας τις αντιδράσεις ορισμένων μελών. Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
papathanasakis EUROKINISSI SPORTS

Η Παρασκευή θεωρείται ημέρα σταθμός για την ιστορία του Ηρακλή, καθώς υποτίθεται πως ο φάκελος για την αδειοδότηση της ΠΑΕ γεμίζει... με υπογραφές έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα και ο Γηραιός να διεκδικήσει την παραμονή του στην Super League.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι εξαφανισμένος και απομένει ένας άνθρωπος που τρέχει την υπόθεση, αλλά στο περιβάλλον του δηλώνει απογοητευμένος με την αδιαφορία που έχει συναντήσει.

Βέβαια, ο "Καναδός" μετά από καιρό εμφανίστηκε και μάλιστα στο Δ.Σ. της Super League! Μόλις έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί είπε: "τι κάνει αυτός εδώ; γιατί τον βάλατε μέσα; Είναι δυνατόν να αποφασίσει αυτός για το μέλλον της λίγκας; Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει!".

Αντιδράσεις, χαλαρές, υπήρξαν και από άλλους παράγοντες, όμως ο κ. Παπαθανασάκης παρέμεινε και μάλιστα ψήφισε υπέρ των αλλαγών. Θυμίζουμε ξανά πως γίνεται μία τελευταία προσπάθεια να βρεθεί επενδυτής στον Ηρακλή, όμως ο χρόνος πιέζει και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να κλείσει θετικά ο φάκελος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK