Η "Λίγκα" υπέρ Ολυμπιακού

Tην κατάργηση ή την τροποποίηση της διάταξης περί "κωλύματος" του άρθρου 3 του Ν. 2725/99 όπως ισχύει έως σήμερα για μετόχους ΠΑΕ που παραπέμπονται με οποιαδήποτε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και λόγω αυτού υποχρεούνται να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους αποφάσισε να ζητήσει η Super League.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League στη χθεσινή της συνεδρίαση (Πέμπτη 14/12) αποφάσισε να ζητήσει την κατάργηση ή την τροποποίηση της διάταξης περί “κωλύματος” του άρθρου 3 του Ν. 2725/99 όπως ισχύει έως σήμερα για μετόχους ΠΑΕ που παραπέμπονται με οποιαδήποτε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και λόγω αυτού υποχρεούνται να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους.

Θα ζητήσουν με την αποστολή της απόφασης, εντός της ημέρας, στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, η κατάργηση να γίνει με Νόμο. Η επιστολή του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα θα κοινοποιηθεί και σε όλες τις ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού θέματος στη χθεσινή συνεδρίαση όλες οι ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ του σχετικού αιτήματος, χωρίς να καταψηφίσει καμία! Ωστόσο, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επέλεξαν να κρατήσουν ουδέτερη στάση και δήλωσαν “παρών”.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποί τους, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, παραδέχθηκαν ότι είναι δίκαιο το να μην είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει κανείς τις μετοχές του, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK