Η μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού για τον Μπουρούση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μάχεται για το "ναι" του Γιάννη Μπουρούση, την ώρα που ο ίδιος δεν θέλει να αφήσει το εξωτερικό για την Ελλάδα.

Η μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού για τον Μπουρούση

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική γράφοντας πως ο Γιάννης Μπουρούσης είναι το πιο "καυτό" όνομα αυτή τη στιγμή ούτε με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τις προσπάθειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τον ντύσει στα πράσινα.

Αυτή τη στιγμή ο Έλληνας σέντερ είναι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Μπασκόνια (βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα πλέι οφ της ACB), αλλά στη συνέχεια ξέρει πως θα έχει σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη στα πόδια του εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του εφετινή χρονιά.

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι δεν έχουν... συμμάχους στην προσπάθεια να αποσπάσουν το "ναι" του Μπουρούση, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του να παραμείνει στο εξωτερικό. Η Ελλάδα είναι στο μυαλό του, κυρίως για οικογενειακούς λόγους, αλλά πρώτα θα εξετάσει και συνάμα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες και στη συνέχεια θα σκεφτεί τον επαναπατρισμό.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο σχετικά με τον Μπουρούση είναι ότι η Ρεάλ τον αποζημίωσε πέρυσι όταν τον αποδέσμευσε από το ρόστερ, όπερ σημαίνει πως την τρέχουσα χρονιά είναι πληρωμένος και από τους Μαδριλένους. Η... μπασκετική ειρωνεία είναι ότι στα ματς με τη Ρεάλ ο "Μπούρου" ήταν ο καλύτερος παίκτης. Τους "πλήρωσε" με το δικό του νόμισμα...

Οι "πράσινοι", βέβαια, είναι αισιόδοξοι πως αν αποφασίσει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχουν τον πρώτο (και ίσως μοναδικό) λόγο, αλλά γνωρίζουν ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσουν.

Ο Μπουρούσης βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων και κυρίως της Εφές, η οποία θα ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, θέλοντας να φτάσει στην ευρωπαϊκή επιτυχία. Μάλιστα, αν καταφέρουν να κλείσουν τη συμφωνία με τον Περάσοβιτς, τότε θεωρούν δεδομένο ότι αυτός θα πείσει τον Μπουρούση να τον ακολουθήσει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάντως, δεν το βάζει κάτω και ποντάρει και στις καλές σχέσεις που έχει με τον παίκτη. Συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα, του έχει ξεκαθαρίσει πως αν πει το "ναι" όλα τα άλλα θα λυθούν και ελπίζει ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση.

Ο Μπουρούσης, όμως, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που απασχολεί τους "πράσινους", οι οποίοι βρίσκονται σε μεταγραφικό "οργασμό" για τη νέα χρονιά. Όπως έχουμε τονίσει και στο πρόσφατο παρελθόν, ο Μάικ Μπράμος είναι στο στόχαστρο και πολύ πιθανόν θα φορέσει για δεύτερη φορά την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ενώ πάντα υπάρχει η περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Π.Β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μεγάλη συνέντευξη του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο Contra.gr
Στενό μαρκάρισμα σε Μπουρούση

News 24/7

24MEDIA NETWORK