H UEFA επιθεώρησε τη Λεωφόρο

Κλιμάκιο της UEFA έκανε επιθεώρηση στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ συνομίλησε και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σχετικά με τις απαιτήσεις και τα κριτήρια που υπάρχουν για τους ομίλους του Champions League.

H UEFA επιθεώρησε τη Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, την οποία νίκησε στο πρώτο ματς με 2-1, αποκτώντας ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Γι' αυτό το λόγο, άνθρωποι της UEFA βρέθηκαν στην Αθήνα και επιθεώρησαν το γήπεδο της Λεωφόρου (την Τετάρτη έπραξαν το ίδιο στο Ολυμπιακό Στάδιο) , προκειμένου να δουν αν καλύπτει τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει αγώνα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας συνομίλησε με τους υπεύθυνους του "τριφυλλιού", οι οποίοι έχουν τονίσει πως στόχος είναι η ομάδα να δώσει όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στη φυσική της έδρα κι όχι στο ΟΑΚΑ.

Να υπενθυμίσουμε πως η UEFA έχει δώσει το ΟΚ, ώστε το "Απ. Νικαλαΐδης" να φιλοξενήσει το ματς των πλέι οφ του Champions League (σε περίπτωση που προκριθούν οι "πράσινοι"), καθώς κι αυτά των ομίλων του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK