Η απίστευτη ιστορία πίσω από την αποβολή του Σκόνδρα

Η μπουνιά του Γιάννη Σκόνδρα στον Φαν Ντερ Βεγκ μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού ο Έλληνας αμυντικός του την... χρωστούσε από την περσινή περίοδο! Διαβάστε το απίστευτο στόρι πίσω από την αποβολή του πρώην άσου του ΠΑΟΚ.

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την αποβολή του Σκόνδρα
skondras EUROKINISSI

Τον Γενάρη του 2017 ο Γιάννης Σκόνδρας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σκωτία και την Χάμιλτον, μία ομάδα που έδινε μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Σπόιλερ αλέρτ, τα κατάφερε με τον Έλληνα αμυντικό εκ των πρωταγωνιστών.

Υπήρχε όμως ένα παιχνίδι στα μπαράζ παραμονής που... σημάδεψε τον Σκόνδρα και τον έκανε να το σκέφτεται μέχρι το Σάββατο (16/12). Η Χάμιλτον έχασε από την Ρος Κάουντι μς 3-2 στα μέσα Μαΐου και τελικά έδωσε αγώνα νοκ-άουτ, ως προ-τελευταία, για την παραμονή.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Έλληνας άσος είχε μία απίστευτη κοκορομαχία με τον Φαν Ντερ Βεγκ, ο οποίος είχε προτρέψει τους αντιπάλους τους "να πέσετε κατηγορία", ατάκα που συνόδευσε και με άλλα... γαλλικά.

Έξι μήνες αργότερα οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στη μεγάλη κατηγορία και ο Σκόνδρας πήρε... εκδίκηση. Μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα, που έφερε πολλούς παίκτες να αλληλοσπρώχνονται, ο 28χρονος άσος έριξε μπουνιά (ή χτύπημα αν προτιμάτε) στον Ολλανδό στις καθυστερήσεις!

Η... εκδίκηση ήταν γλυκιά, αφού στο τέλος η Χάμιλτον επικράτησε με το ίδιο σκορ που είχε χάσει στο... μοιραίο προηγούμενο παιχνίδι (3-2).

Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK