Ιδού η "ομάδα επαφής" με Γιαννακόπουλο!

"Κλείδωσαν" τα πρόσωπα της ομάδας απλών μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα αναλάβουν να επικοινωνήσουν με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ για να αναλάβει τα ηνία του Α.Ο. – Ποιοι είναι, πότε θα γίνει η κρίσιμη επαφή.

Ιδού η "ομάδα επαφής" με Γιαννακόπουλο!
giannakopoulos baltakos

Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε (χωρίς απαρτία) το Σάββατο (27/5) αποφασίστηκε έπειτα από πρόταση του συνδέσμου φίλων του "τριφυλλιού" απ’ το Γκύζη, να συγκροτηθεί μία τριμελής ομάδα από απλά μέλη του Α.Ο., προκειμένου να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να συζητήσουν την προοπτική να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Κατόπιν "ζυμώσεων" και καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής (28/5) και του πρωινού της Δευτέρας, "κλείδωσαν" τα τρία πρόσωπα που θα συγκροτήσουν την "ομάδα επαφής" με τον διοικητικό ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Ο λόγος για τους κ.κ. Νίκο Πλυτά, Κώστα Τουρναβίτη και Ιωαμείμ Μαρσέλο (και οι τρεις τους απ’ τα παλαιότερα μέλη του Ερασιτέχνη, με ξεχωριστή θητεία και προσφορά σε διάφορα τμήματα), οι οποίοι θα επιδιώξουν άμεση συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είτε για την Τρίτη, είτε για την Τετάρτη (επίκεινται επαφές εντός της Δευτέρας για να προγραμματιστεί το ραντεβού).

Για τη συγκρότηση της τριμελούς "ομάδας επαφής", αλλά και τα της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Σαββάτου, υπήρξε σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5) από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στην οποία διευκρινίστηκε για ακόμη μία φορά πως ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Μπαλτάκος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. δεν σκοπεύουν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για την προχθεσινή ημέρα, Σάββατο 27η Μαΐου, είχε προκηρυχθεί απολογιστική και εκλογική Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο χωρίς όμως να σημειωθεί απαρτία.

Κατά την ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Μπαλτάκος υπογράμμισε ενώπιον όλων τα παρακάτω:

1.Η διοίκηση του Α.Ο. έχει ουσιαστικά απέλθει και το παρόν Δ.Σ., ή ο ίδιος προσωπικά, δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να καταρτίσει ψηφοδέλτιο για τη διεκδίκηση νέας θητείας. Παράλληλα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό επανέλαβε το αυταπόδεικτο και αυτονόητο πως ο μοναδικός τρόπος για να προκηρυχθούν εκλογές είναι να έχει παραιτηθεί το Δ.Σ., γεγονός το οποίο έχει συμβεί εδώ και δύο εβδομάδες.

2.Ως προς το θέμα ανέγερσης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή, ο ίδιος έπραξε το καλύτερο δυνατό για το συμφέρον του Συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση θα εγκρίνει ή όχι τη Συμφωνία που υπεγράφη με την κυβέρνηση. Είναι ιστορική ευθύνη το νέο γήπεδο του ΠΑΟ να γίνει στο Γουδή.

Στη διάρκεια της συζήτησης, προτάθηκε στο απερχόμενο Δ.Σ. και έγινε αποδεκτό από τη Γενική Συνέλευση, να οριστεί μία επιτροπή στην οποία να μην μετέχουν μέλη του (του Δ.Σ.), η οποία θα αναλάβει εν λευκώ να έλθει σε επικοινωνία με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία προέκυψαν μέσα από αποδοχή της παναθηναϊκής οικογένειας, είναι οι κ.κ. Νίκος Πλυτάς, Κώστας Τουρναβίτης και Ιωακείμ Μαρσέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK