Όλα ανοιχτά για Λουκίνα

Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου όσον αφορά το μέλλον του Γιάννη Λουκίνα στον Ηρακλή.

Όλα ανοιχτά για Λουκίνα
INTIME SPORTS

Οι συζητήσεις μεταξύ του εκπροσώπου του Γιάννη Λουκίνα και των ιθυνόντων της ΠΑΕ Ηρακλής συνεχίζονται. Από την μεριά του ο ταλαντούχος επιθετικός βλέπει πως ο χρόνος του στο βασικό σχήμα τη φετινή σεζόν δεν θα είναι αυτός που επιθυμεί εξαιτίας του συνωστισμού που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση κι έτσι ψάχνει διέξοδο στο εξωτερικό.

Από την άλλη τόσο οι άνθρωποι του "Γηραιού", όσο και ο προπονητής του, Νίκος Παπαδόπουλος θέλουν όσο τίποτε άλλο να παραμείνει ο Λουκίνας στην ομάδα μιας και αποτελεί αξιόπιστη λύση. Μην ξεχνάμε πως την περσινή χρονιά σημείωσε 15 γκολ σε 29 αγώνες.

Όπως και να 'χει πάντως οι ημέρες περνούν και η μεταγραφική περίοδος φτάνει προς τη λήξη της. Προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, αλλά σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος του Λουκίνα έρθει με πρόταση από το εξωτερικό που να ικανοποιεί την ΠΑΕ, τότε ο νεαρός επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν. Οψόμεθα...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK