Το όχι στα... πετροδόλαρα και το όραμα στον "γηραιό"!

Ο "τίγρης" ή κατά μπασκετικόν κόσμον Βαγγέλης Αλεξαδρής, είχε προ ολίγων μηνών πρόταση από ομάδα του Μπαχρέϊν με καλά χρήματα. Όμως προτίμησε να μείνει στον "γηραιό" και στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη.

Το όχι στα... πετροδόλαρα και το όραμα στον "γηραιό"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλεξανδρής δεν ήθελε να αφήσει τις αγαπημένες του συνήθειες και τους φίλους του στην Θεσσαλονίκη, καθώς στο Μπαχρέϊν ο τρόπος ζωής δεν είναι εύκολος για ένα Ευρωπαίο και όπως μας έλεγε και πολύ διαφορετικός από την Ιορδανία που βρέθηκε πρόσφατα στον πάγκο της στην Εθνική της ομάδας. Εκεί τα πράματα είναι διαφορετικά και πολύ καλύτερα για τους Ευρωπαίους αλλά ο "τίγρης" αποχώρησε αφού η ομοσπονδία της χώρας έριξε το μπάτζετ και έβαλε στον πάγκο τον παίκτη Ντάγκλας!

Εκτός αυτού όμως ο Αλεξανδρής έχει όραμα στον Ηρακλή που φέτος είναι στα φαβορί για την άνοδο. Και όπως μας έλεγε σε τηλεφωνική επικοινωνία "στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα για χρόνια. Εγώ πιστεύω πολύ στον πρόεδρό μας τον κ.Δρακόπουλο.

Και θέλω να είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Να γυρίσει η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια όπως πρέπει με την αξία της και όχι να αγοράζει την συμμετοχή της σκορπώντας χρήματα όπως θα μπορούσαμε για παράδειγμα να κάνουμε φέτος με τις συζητήσεις που υπήρχαν κάποια στιγμή με τα Τρίκαλα.

Εγω προστατεύω τον πρόεδρο, έχω όραμα, θέλω να κάτσω χρόνια στον Ηρακλή που αισθάνομαι πολύ όμορφα και νομίζω ότι θα έχουμε και καλή σεζόν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να έχει λεφτά μια ομάδα αλλά να μην τα πετά. Αντιθέτως να προστατεύει τους ελάχιστους ανθρώπους που τα βάζουν πλέον και να προσπαθεί με δουλειά πολύ και όχι με τα λεφτά να πετύχει τους στόχους της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK