Ο Μπουφόν κάνει μήνυση σε περιοδικό για την "καυτή" φωτογραφία του που έγινε viral

Η φωτογραφία του Τζανλουίτζι Μπουφόν σε μια... περίεργη στάση μαζί με τη σύντροφό του Ιλάρια Νταμίκο έγινε viral, όμως φάνηκε πως δεν άρεσε καθόλου στον τερματοφύλακα της Γιουβέντους που κινείται νομικά κατά του περιοδικού που τη δημοσίευσε.

Ο Μπουφόν κάνει μήνυση σε περιοδικό για την "καυτή" φωτογραφία του που έγινε viral

Οι... σέξι διακοπές του Μπουφόν μαζί με την σύντροφό του, Ιλάρια Νταμίκο, έγιναν αντικείμενο συζήτησης μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό Chi.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Ιταλός τερματοφύλακας είναι καθισμένος, ενώ η καλλονή σύντροφό του έχει πάρει μια περίεργη στάση και έχει το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια του. Όπως καταλαβαίνεται δεν χρειάστηκε και πολύ για να "γεμίσει" το διαδίκτυο με σχόλια για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Κάτι που όμως δεν άρεσε καθόλου στον Μπουφόν και την Ιλάρια, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν μήνυση στο ιταλικό περιοδικό για διαστρέβλωση της αλήθειας και "χτύπημα" στην εικόνα του τερματοφύλακα. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Μπουφόν:

"Πρόκειται για υπεράσπιση της εικόνας του, αλλά και των παιδιών του. Οι εικόνες δεν δείχνουν τι πραγματικά συνέβη. Η Ιλάρια γελούσε και έκανε μια απότομη κίνηση και βρέθηκε στα πόδια του Μπουφόν. Η υποχρέωση του δημοσιογράφου είναι να δείχνει την αλήθεια. Ο κόσμος παρασύρθηκε και κατάλαβε άλλα από τις συγκεκριμένες εικόνες".

Δείτε την εικόνα που... εκνεύρισε τον Μπουφόν:

News 24/7

24MEDIA NETWORK