Θα κοστίσει στην Κροατία η "τρέλα" του Μάντζουκιτς;

Ο Μάριο Μάντζουκιτς ζητούσε σαν... μικρό παιδί να παίξει κόντρα στη Μπενεβέντο και το γεγονός αυτό ενδέχεται να βάλει σε μπελάδες Κροατία και Μάσιμο Αλέγκρι!

Croatia's Mario Mandzukic, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup Group I qualifying soccer match between Croatia and Finland, at the Rujevica stadium in Rijeka, Croatia, Friday, Oct. 6, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia's Mario Mandzukic, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup Group I qualifying soccer match between Croatia and Finland, at the Rujevica stadium in Rijeka, Croatia, Friday, Oct. 6, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Μάριο Μάντζουκιτς είναι ένας από τους παίκτες που έχουν.. αλεργία στον πάγκο και αυτό το έδειξε και στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος της Γιουβέντους με την Μπενεβέντο, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μην τον έχει βασικό για να του δώσει ανάσες ενόψει των δύο αγώνων της Κροατίας με την Ελλάδας για τα μπαράζ του Μουντιάλ και τον παίκτη να "μουρμουράει".

Αποτέλεσμα; Στο 77ο λεπτό του αγώνα και παρότι οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν καταφέρει ήδη να κάνουν την ανατροπή με γκολ των Ιγκουαΐν και Κουαδράδο, ο Κροάτης φορ πέρασε στοματς ως αλλαγή αντί του Ντόουγκλας Κόστα, για να ακολουθήσουν τα... καρδιοχτύπια από πλευράς Αλέγκρι.

Και αυτό γιατί ο "Super Mario" αισθάνθηκε ενοχλήσεις πίσω από τον δεξί μηρό κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και όλοι πλέον στην Γιουβέντους ανησυχούν μήπως υπάρχει "θέμα", γεγονός που είτε θα τον κρατήσει εκτός από τα ματς της Κροατίας με την Ελλάδα είτε θα έχει ως αποτέλεσμα να γυρίσει από τους αγώνες μπαράζ έχοντας παίξει στο... κόκκινο και φλερτάροντας με τραυματισμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK