Καταγγελία Παράσχου για Καραπαπά

Ο Γιώργος Παράσχος κατήγγειλε ότι ο Κώστας Καραπαπάς τον εξύβρισε αναίτια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά. Τι απάντησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Καταγγελία Παράσχου για Καραπαπά
Πλατανιάς-Παράσχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Sportfmxania.gr ο Γιώργος Παράσχοςε τόνισε τα εξής: "Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ.Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί “καραγκιόζη και νούμερο”. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που μάλιστα εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Είναι κρίμα, γιατί αν μη τι άλλο δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό".

Ο Κώστας Καραπαπάς διέψευσε με ανάρτησή του το περιστατικό: " Έμαθα ότι ο προπονητής Παράσχος (γνωστός για το μένος του κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) είπε ότι τον εξύβρισα στο παιχνίδι Κυπέλλου κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ. Ή θα ανακαλέσει λοιπόν ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK