Κερδισμένος ο Ντα Κόστα, κερδισμένος και ο Ολυμπιακός

Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν με... φωτογραφίες την απόκτηση του "ερυθρόλευκου" στόπερ με σούπερ συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από το βραχνά των χρημάτων που θα του έδινε του χρόνου.

Κερδισμένος ο Ντα Κόστα, κερδισμένος και ο Ολυμπιακός

Η τριμερής συμφωνία που είχε συνδετικό κρίκο τον Μανουέλ Ντα Κόστα και συμβαλλόμενα μέρη την Μπασακσεχίρ και τον Ολυμπιακό άφησε άπαντες ικανοποιημένους.

- Η τουρκική ομάδα, που ανακοίνωσε και... φωτογράφισε τον Μαροκινό στόπερ την ώρα των ιατρικών τεστ, έκλεισε μια μεγάλη τρύπα στο ρόστερ της μ' έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που τον κυνηγούσε καιρό.

- Οι "ερυθρόλευκοι", που δεν υπολόγιζαν στον Ντα Κόστα και τον είχαν ενημερώσει από την έναρξη της προετοιμασίας, κατάφεραν μ' ένα μικρό ποσό (μικρότερο απο το 1/4 των αποδοχών του) να βγάλουν από πάνω τους ένα "βαρύ" συμβόλαιο που την επόμενη σεζόν θ' άγγιζε το εκατομμύριο.

- Ο ποδοσφαιριστής, εκτός από τη μικρο-αποζημίωση που πήρε από τον Ολυμπιακό, αποκόμισε κι ένα καλύτερων απολαβών συμβόλαιο επιστρέφοντας σ' ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που το ξέρει καλά και θα είναι βασικός. Ειδικά απο την στιγμή που συνολικά την νέα σεζόν θα εισπράξει κοντα στο 1,3 εκ. ευρώ

Όλα σ' ένα (deal) και νοικοκυρεμένα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK