Την πλήρωσε ο... Τσίπρας στην Κέρκυρα

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να αποβάλει την Κέρκυρα από το πρωτάθλημα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο νησί των Φαιάκων, με τους φίλους της ομάδας να αναρτούν πανό σε κεντρικό σημείο της πόλης με μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η Κέρκυρα θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα, εξαιτίας της εικονικής μεταβίβασης των μετοχή της ΠΑΕ.

Οι Φαίακες έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με στόχο την δικαίωση, όμως αν δεν ανατραπεί η απόφαση, ο Λεβαδειακός θα είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση τους στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι φίλαθλοι της Κέρκυρας αντιδρούν στην απόφαση της Super League και τονίζουν πως είχε... πολιτικό δάκτυλο από πίσω. Γι' αυτό το λόγο, πέρα από τις πορείες που πραγματοποιούν, ανάρτησαν ένα πανό με πολιτικό μήνυμα σε κεντρικό σημείο της πόλης, το οποίο είχε στο στόχαστρο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

"Τσίπρα, μπάλα παίζουν οι παίκτες και οι ομάδες κι όχι η διαπλοκή και τα συμφέροντα. Το νου σου...", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις PHOTOS: