Το πρώτο "όχι" για Τουράμ

Την ώρα που στην Κέρκυρα περιμένουν τους Κινέζους να τους "χτυπήσουν" την πόρτα για τον Τουράμ, δεν έκαναν τους... Κινέζους στην πρώτη πρόταση που τους έσκασε από το εξωτερικό. Κατά σύμπτωση, από την Ασία.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
thuram EUROKINISSI SPORTS

Από την Ελλάδα έγινε νύξη προς τους Φαίακες, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ (περισσότερο) μπήκαν στη διαδικασία, αλλά μια κουβέντα, χωρίς... πρόταση.

Από το εξωτερικό, το όνομα του Τουράμ δεδομένα φιγουράρε στην transfer list της Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της πολωνικής ομάδας, Μίχαλ Ζεβλάκοβ, προτίμησε να πάει στον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Τόμας Νέτσιντ.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ρώτησε, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας της βουλγαρικής πρωτεύουσας δεν είναι και τόσο μεγάλα.

Η Gangwon FC από τη Νότιο Κορέα έκανε μια συζήτηση με την Κέρκυρα με αριθμούς και ποσά στο τραπέζι. Γύρω στα 300.000 ευρώ ήταν η προφορική (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για έγγραφη) προσφορά των Ασιατών, προς τη νησιωτική ομάδα για τον Τουράμ.

Από την Κέρκυρα είπαν όχι. Για δύο λόγους. Πρώτα, γιατί πιστεύουν ότι εάν ο Βραζιλιάνος συνεχίσει έτσι θα έχει μεγαλύτερο value στο τέλος της σεζόν και δεύτερον γιατί υπάρχει η προοπτική της Dalian από την Κίνα. Η μεταγραφική σεζόν στην Κίνα εκπνέει στο τέλος του Φλεβάρη και προφανώς με καθαρά οικονομικούς όρους... Κίνα > Νότιου Κορέας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK