Κοντά στον Μάικ Τζέιμς, η πρόταση για Μπουρούση

Μεταγραφικό ντεμαράζ από Παναθηναϊκό που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς, ενώ κατέθεσε πρόταση στον Γιάννη Μπουρούση και περιμένει την απάντησή του.

Κοντά στον Μάικ Τζέιμς, η πρόταση για Μπουρούση

"Οργασμός" στον Παναθηναϊκό στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Μάικ Τζέιμς, ενώ κατέθεσε πρόταση στον Γιάννη Μπουρούση και περιμένει την οριστική του απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχε δεχθεί πρόταση εδώ και περίπου μία εβδομάδα, αλλά περίμενε το ΝΒΑ προτού πάρει την οριστική του απόφαση.

Όπως όλα δείχνουν, το... αμερικάνικο όνειρο απομακρύνεται για τον πρώην παίκτη της Μπασκόνια και οι "πράσινοι" φαίνεται να κερδίζουν έδαφος. Το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και να κλείσει η μεταγραφή.

Αυτός είναι ο Τζέιμς

Παίκτης με ευρωπαϊκή εμπειρία ο 26χρονος Μάικ Τζέιμς, έχει παίξει ήδη σε πέντε διαφορετικές ομάδες (ΚΚ Ζάγκρεμπ, Χαποέλ Γκιλμπόα, Φούλγκορ Ομέγκνα, Κολοσσός, Μπασκόνια).

Το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το πρώτο βήμα του και το εξαιρετικό άλμα του παρά τα 185 εκατ. του ύψους του. Δεν είναι λίγες φορές μάλιστα που τελειώνει τις φάσεις με καρφώματα με το ένα χέρι. Δυναμικός γκαρντ δηλαδή.

Δεν διστάζει πάντως να σουτάρει απ' έξω, ευστοχεί είτε με από ντρίμπλα είτε εν στάση, χωρίς να εκβιάζει επιλογές.

Στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2014 ως επιλογή του Μιχάλη Κουταλιανού στον Κολοσσό. Έκανε άμεσα τη διαφορά και έφυγε πολύ γρήγορα για τη Βιτόρια. Χρειάστηκε λίγο χρόνο προσαρμογής στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά πέρυσι ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στο δρόμο για το Final-4.

Ερχόμενος από τον πάγκο είχε 10 πόντους (46%δ, 37%τρ, 86%β), 2.7 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Καλύτερο παιχνίδι του στο Top16 με τη Ρεάλ έχοντας 27 πόντους με 6/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στα ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό ήταν εκ των πρωταγωνιστών, με 14.7 πόντους (50%δ, 47%τρ), 5.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ. Στο ΟΑΚΑ είχε 20 πόντους με 4/6 τρίποντα.

Αντίστοιχα τα νούμερά του στην ACB (10.1 πόντοι, 2.6 ασίστ, 1.9 ριμπάουντ) σε 30 παιχνίδια.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

Οσον αφορά στο θέμα του Γιάννη Μπουρούση, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Παναθηναϊκός του έκανε πρόταση για διετή συνεργασία έναντι 2.5 εκ. ευρώ και την εφορία πληρωμένη. Ο Έλληνας σέντερ δεσμεύτηκε να απαντήσει τις επόμενες μέρες και στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να του αποσπάσει το "ναι".

Όπως γράψαμε πρόσφατα, οι "πράσινοι" ρίχνουν το βάρος στην περίπτωση Μπουρούση και τον πιέζουν για να συμφωνήσει να φορέσει την πράσινη φανέλα και μένει πλέον να δούμε αν θα υπάρξει "γάμος" ή αν τελικά ο "Μπούρου" συνεχίσει αλλού την καριέρα του ή θα εξακολουθήσει να περιμένει κάτι από ΝΒΑ μεριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιέζει ο Παναθηναϊκός για Μπουρούση

News 24/7

24MEDIA NETWORK