Ο αντικαταστάτης του Αναστασίου είχε... αποσυρθεί από την προπονητική!

Επίτηδες το κάνουν; Η Κόρτραϊκ απέλυσε τον Γιάννη Αναστασίου και για να σώσει την κατηγορία πήρε προπονητή που είχε... αποσυρθεί για τρία χρόνια, δηλώνοντας απογοητευμένος από το... σύστημα.

Ο αντικαταστάτης του Αναστασίου είχε... αποσυρθεί από την προπονητική!
Glen De Boeck

Μπορεί να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την βελγική ομάδα, όμως ο Γιάννης Αναστασίου άντεξε μόλις τέσσερις μήνες! Σε 15 αγώνες η Κόρτραϊκ είχε μόλις 3 νίκες ( η μία στο κύπελλο με σύλλογο χαμηλής κατηγορίας), 7 ήττες και 5 ισοπαλίες με αποτέλεσμα να βρεθεί 1 βαθμό πάνω από την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό!

Ο Μαλαισιανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του συλλόγου ουσιαστικά τον είχε... τελειώσει εδώ και ένα μήνα, ψάχνοντας παράλληλα τον αντικαταστάτη του. Δεν ξέρουμε τι συνέβη σε αυτό το διάστημα, πάντως η επιλογή έχει κατακριθεί αρκετά από τους φίλους της ομάδας. Για ποιο λόγο;

Βλέπετε, ο Γκλεν Ντε Μπεκ μπορεί να έσωσε την Μουσκρόν τη σεζόν 2015-2016, όμως την επόμενη σεζόν αποχώρησε αφού παραλίγο να την... ρίξει κατηγορία! Σα να μην έφτανε αυτό από το 2013 μέχρι και το 2016 δεν μπορούσε να βρει ομάδα, δηλώνοντας μάλιστα τον Γενάρη του 2015 απογοητευμένος με το ποδόσφαιρο και το σύστημα που τον... καταπολεμάει.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως οι ανησυχίες των φίλων της Κόρτραϊκ είναι δικαιολογημένες. Ο Γκλεν Ντε Μπε στα 46 του χρόνια, πάντως, βλέπει μία μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει ξανά στο προσκήνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK