Αυτές είναι οι 15 μεταγραφικές αγορές που παραμένουν ανοιχτές

Μπορεί το μεταγραφικό παζάρι στη Super League Σουρωτή για τους μη ελεύθερους ποδοσφαιριστές να έκλεισε, σε 15 χώρες ωστόσο παραμένει... ορθάνοιχτο και οι ομάδες μας μπορούν να... σπρώξουν τα προϊόντα τους για λίγες ακόμα ημέρες. Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα.

Αυτές είναι οι 15 μεταγραφικές αγορές που παραμένουν ανοιχτές
transfers geniko

Όπως τα παιδιά περιμένουν με αγωνία να δουν το δώρο τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο, έτσι και οι φίλαθλοι ανυπομονούν για μία τελευταία μεγάλη μεταγραφή στα τέλη του Ιανουαρίου από τις ομάδες τους.

Τελικά από τους "μεγάλους" μόνον ΑΕΚ (Χουλτ), ΠΑΟΚ (Μουλέν, Μιχόγεβιτς) και Παναθηναϊκός (Κάτσε, Μυστακίδης) έκαναν κινήσεις της τελευταίας στιγμής, με τον Ολυμπιακό απλά να... ξεφορτώνεται βαριά συμβόλαια.

Μπορεί λοιπόν η αγορά όσον αφορά τις μεταγραφές προς την Ελλάδα να έχει κλείσει, για τους ελεύθερους έχουμε περίπου 10 μέρες ακόμα, όμως εκείνη για της πώλησης παραμένει... ορθάνοικτη!

Συγκεκριμένα πρωταθλήματα από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο με... παράδοση στο να αγοράζουν παίκτες από τη χώρα μας έχουν ακόμα λίγες ή πολλές ημέρες ακόμα μεταγραφών.

Εμείς συγκεντρώσαμε τη λίστα και τις τοποθετήσαμε ανά ημερομηνία κλεισίματος της αγοράς. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, είναι πολλές και με... χρήμα.

Πορτογαλία, Ισραήλ: 2/2

Αυστρία: 6/2

Σερβία: 11/2

Ελβετία, Κροατία, Ινδία: 15/2

Ρουμανία: 20/2

Ρωσία, Τσεχία: 22/2

Κίνα, Βουλγαρία, Πολωνία: 28/2

Ουκρανία: 2/3

Βραζιλία: 4/4

News 24/7

24MEDIA NETWORK