Μπεργκ: "Μακριά από την Ελλάδα λόγω... εφορίας"!

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξη του ο Μάρκους Μπεργκ, τόνισε πως δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της... εφορίας! Τι είπε για την επιλογή του να διαλέξει τα πετροδόλαρα της Αλ Αΐν, με σκοπό να μπορέσει να εξασφαλίσει την οικογένεια του και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!

Μπεργκ: "Μακριά από την Ελλάδα λόγω... εφορίας"!
berg

Το ήθελε πολύ και το πέτυχε. Ο Μάρκους Μπεργκ άφησε την Ευρώπη και ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ( περίπου 1.200.000€ ), με σκοπό σχεδόν τα... τριπλάσια της Αλ Αΐν από τα ΗΑΕ.

Ο Σουηδός δεν δίστασε να παραδεχθεί σε συνέντευξη του στην Aftonbladet πως επέλεξε τα χρήματα, αφού όπως τόνισε θέλει να ξέρει πως έχουν εξασφαλίσει ένα άνετο μέλλον στα παιδιά του και να κάνει... ταξίδια.

Στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο... αποκαλυπτικός, λέγοντας πως δεν μπορεί να γυρίσει προσωρινά στην Ελλάδα λόγω της εφορίας!

"Θέλαμε να πάμε στην Ελλάδα και να μαζέψουμε ρούχα στο σπίτι μας εκεί. Αλλά αυτό δεν συνέβη, διότι δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, λόγω φορολογικών κανόνων", είπε χαρακτηριστικά ρίχνοντας μίνι... βόμβα.

Στη συνέχεια είπε για τα χρήματα που λαμβάνει: " Δεν θα μπορούσα ποτέ να αμείβομαι με αυτά τα χρήματα στη Ευρώπη, ακόμη κι αν έπαιζα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Η σύζυγός μου και εγώ το συζητήσαμε αρκετές φορές και καταλήξαμε ότι έχουμε τρία παιδιά και πρέπει να εξασφαλίσουμε το μέλλον τους, την ανάπτυξή τους. Δεν έχουμε ταξιδέψει πουθενά μόνο για τα χρήματα", είπε και συνέχισε:

"Όταν έπαιζα στην Γκέτεμποργκ κέρδιζα 20.000 δολάρια το μήνα και αποταμίευα πάρα πολλά χρήματα. Είναι σαφές ότι πρέπει να ζούμε το παρόν, αλλά εγώ θέλω να ξοδεύω για μια καλή διαβίωση, για ένα καλό αμάξι και να μπορώ να ταξιδεύω όποτε θέλω και όπου θέλω τη μέρα που θα αποσυρθώ.

Το έχουμε συζητήσει πολύ αυτό το θέμα με τη σύζυγό μου, να ταξιδεύουμε όταν τα παιδιά πλέον θα έχουν μεγαλώσει, τότε θα μπορούμε να το ευχαριστηθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK