Ο πρώην πράσινος που... σεληνιάστηκε!

Ποδοσφαιριστής που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό, αλλά έφυγε γιατί... εξαφανίστηκε, έκανε το ματς της ζωής του στην Ιαπωνία πετυχαίνοντας δυο γκολ και βγάζοντας μία ασίστ! Διαβάστε ποιος είναι (VIDEOS).

Ο πρώην πράσινος που... σεληνιάστηκε!
panathinaikos geniki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στον... μνημονιακό Παναθηναϊκό, αφού ο δανεισμός του από την Κάλιαρι κόστισε 1.000.000€ συν τις υψηλές αποδοχές που ήταν να λάβει ο ίδιος.

Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, άρχισαν τα προβλήματα. Πειθαρχικά παραπτώματα, κακή εικόνα στο γήπεδο και εκεί στα τέλη Δεκεμβρίου ο παίκτης... εξαφανίστηκε! Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε άδοξα η καριέρα του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό, με τις... τρεις πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους.

Ο παίκτης επέστρεψε κάποια στιγμή στην Ιταλία για να αποχωρήσει λίγο αργότερα με προορισμό την... Ιαπωνία και την Σαγκάν Τόσου! Εκεί όπως φαίνεται βρήκε τον εαυτό του, με τη νέα του ομάδα να αγοράζει τελικά τα δικαιώματα του λίγους μήνες αργότερα.

Το Σάββατο (19/8) ο Ιμπάρμπο πιστοποίησε την αγωνιστική του άνοδο, πετυχαίνοντας δυο γκολ και βγάζοντας μία ασίστ στο 3-0 κόντρα στην Ομίγια.





News 24/7

24MEDIA NETWORK