Ούτε ΠΑΟ, ούτε ΟΣΦΠ αλλά Γαλατά!

Διαβάστε ποιον 27χρονο Γαλλοαναθρεμένο παικταρά, ο οποίος πρόλαβε αυτό το το καλοκαίρι να... απασχολήσει τα μεταγραφικά ρεπορτάζ των αιωνίων, ετοιμάζεται να κλείσει με 8 εκ. η τουρκική ομάδα ενώ στον ίδιο δίνει συμβόλαιο plus 3 μύρια

Ούτε ΠΑΟ, ούτε ΟΣΦΠ αλλά Γαλατά!

To όνομα του Γιουνές Μπελχαντά με το ξεκίνημα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είχε και... ελληνικό ενδιαφέρον. Με δεδομένο πως υπήρχαν είτε πληροφορίες, είτε δημοσιεύματα από το εξωτερικό – με την ανάλογη αναπαραγωγή από ελληνικά ΜΜΕ – πως ο 27χρονος Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός απασχόλησε πρώτα τον παναθηναϊκό και μετά τον Ολυμπιακό.

Στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσε ποτέ ο συγκεκριμένος παίκτης να... κατηφορίσει προς τα μέρη μας. Λόγω ηλικίας, του μάρκετ που είχε ( για παράδειγμα αποτελούσε τον διακαή μεταγραφικό πόθο του νέου κόουτς της Σεβίλλης, Μπερίσο) και φυσικά του κόστους.

Όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία ο Μπελχαντά βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ καθώς η Γαλατάσαράι ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου για την απόκτησή του .

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, το κόστος του deal ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ, οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή στις 3.200.000 ευρώ και το συμβόλαιό του θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Ο Μπελχαντά γεννήθηκε στην Αβινιόν και ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μονπελιέ. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και μετά από μια τετραετία τον απέκτησε η Ντινάμο Κιέβου ενώ έπαιξε ως δανεικός σε Σάλκε και Νις (την περασμένη σεζόν ήταν συμπαίκτες με τον Τάσο Δώνη).

Β.Μ.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK