Ξανά στα κόκκινα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φόρεσε ξανά τα κόκκινα και έκανε.. ποδαρικό σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Μελβούρνη. Συγκινούν τα... Ολυμπιακά λόγια του. Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του και τα κατάφεραν (photos&video).

Ξανά στα κόκκινα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!
avraam papadopoulos

Αυτή την περίοδο ο Αβραάμ είχε την... τιμητική του! Ψηφίστηκε παίκτης της εβδομάδας στην Αυστραλία, πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην Μέλμπουρν Σίτι του... πράσινου Μπρούνο Φορναρόλι (3-1), ενώ τιμήθηκε στα εγκαίνια του συνδέσμου της ΠΕΦΟ Μελβούρνης!

Ο έμπειρος αμυντικός, που έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και δεν λογίζεται ως ξένος, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση και μάλιστα όλοι ήθελαν να βρεθούν στο πλευρό του για να βγουν μία φωτογραφία.

Τα λόγια του έμπειρου αμυντικού ήταν συγκινητικά, αφού τόνισε πως έδωσε την ψυχή του για τον Ολυμπιακό σε κάθε αγώνα:

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σας. Τιμή μου και υπερηφάνεια. Με χαρά δέχθηκα αυτή την πρόσκληση. Είμαι συγκινημένος με αυτά που είδα και τις ωραίες αναμνήσεις.

Το σημαντικότερο από όλα, πέρα από πρωταθλήματα, ότι αγαπήθηκα σε αυτή την ομάδα και την αγάπησα και εγώ και πάντα έδινα την ψυχή μου", είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος.

Μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014, ο Αβραάμ αγωνίστηκε σε Τρανμπζοσπόρ, Σανγκάι Σενχουά, Τζούμπιλο Ιβάτα και τώρα Μπρισμπέιν Ρόαρ.



Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK