Οι λεπτομέρειες του deal Ξάνθης-Πιζέλι

Πώς κατάφερε η Ξάνθη να πείσει τώρα τον διεθνή Βραζιλιανοαρμένιο Μάρκος Πιζέλι να υπογράψει σε αυτή, ενώ τον "πάλευε" εδώ και μήνες; Το μανατζερικό κονέ και τα "θέλω" του παίκτη.

Οι λεπτομέρειες του deal Ξάνθης-Πιζέλι

Επιτυχία συνιστά για την Ξάνθη η απόκτηση του Μάρκος Πιζέλι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο "πάλευε" εδώ και μήνες να φέρει στα Πηγάδια ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδημητρίου. Για την ακρίβεια, πριν ο Βραζιλιανοαρμένιος πάρει την απόφαση να παίξει σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Προφανώς και ο διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός πήγε στα πρωταθλήματα αυτά για τα χρήματα. Αφού έζησε την... εμπειρία, είπε να επιστρέψει στην Ευρώπη και όσα του είπαν οι άνθρωποι της Ξάνθης τον έπεισαν να πει το "ναι". Είδε και τη βαθμολογική θέση των ακριτών (στη 2η θέση ύστερα από 17 ματς) και εκτίμησε ότι ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου είναι εφικτός.

Ο 32χρονος παίκτης πήγε στα Πηγάδια για να ανεβάσει επίπεδο τους ακρίτες και να αποτελέσει πολύτιμο στέλεχος στην προσπάθεια πουν θα γίνει στο δεύτερο μισό. Όσοι τον γνωρίζουν, εκτιμούν πως αν δείξει διάθεση και θέληση, τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα της Θράκης.

Τo γραφείο Kick Off Sports Agency ήταν αυτό που έφερε τον Πιζέλι στην Ξάνθη. Ο Κώστας Ζαφειριάδης με τον συνεργάτη του Μάνο Γκουλιόβα ήταν εκείνοι που έφεραν την πρόταση. Δεν έχει διευκρινιστεί για πόσο καιρό υπέγραψε ο αριστεροπόδαρος χαφ, αν και η πληροφόρηση που προκύπτει είναι ότι η Ξάνθη θα έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι, σε περίπτωση που άλλη ομάδα ενδιαφερθεί για αυτόν.

Και κάτι τελευταίο. Ο Πιζέλι έφτασε στην Ξάνθη με την οικογένειά του, με τη σύζυγο και το παιδάκι του. Το βέβαιο είναι πως στη νέα του ομάδα θα βρει επαγγελματικές συνθήκες εργασίας, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε πολλές ομάδες της κατηγορίας.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK