Έκρηξη Παναθηναϊκών στην twitter-ική επιστροφή Αλαφούζου!

Το ξέσπασμα του κόσμου του Παναθηναϊκού στο Twitter κατά του Γιάννη Αλαφούζου, με αφορμή την επανεμφάνισή του μετά από 9 μήνες (!) και το tweet «Ύβρις, Άτη, Νέμεσις, Τίσις» που ανέβασε μετά τα γεγονότα της Τούμπας

PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν έχει… προηγούμενο το τι ακολούθησε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, κάτω από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Αλαφούζου στο Twitter, μετά την επανεμφάνισή του έπειτα από 9 μήνες και το «Ύβρις, Άτη, Νέμεσις, Τίσις» που ανέβασε αμέσως μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η τελευταία εμφάνιση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού ήταν το βράδυ της 31ης Μαΐου, μετά το νικηφόρο 3-2 του «τριφυλλιού» στην Τούμπα, με το οποίο «έκοψε» την έξοδο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Τότε, ο 61χρονος εφοπλιστής είχε αναφερθεί σε «ξενόφερτες απειλές», είχε εμπλέξει την πολιτική με το ποδόσφαιρο και είχε πει ένα σωρό άλλα, αφήνοντας έωλες υποσχέσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού στη σεζόν που τρέχουμε.

Από τότε ο Γιάννης Αλαφούζος «εξαφανίστηκε» από κάθε επίσημη κι ανεπίσημη τοποθέτηση και παρέμενε στη «σκιά» την ώρα που ο Παναθηναϊκό διαλυόταν σε όλα τα επίπεδα με δική του απόφαση κι «εκτέλεση» του πλάνου των συνεργατών του.

Τι γράφτηκε κάτω από το μήνυμα του Αλαφούζου στο Twitter; Από πάρα πολλές ύβρεις, μέχρι και προτροπές να πληρώσει τα χρωστούμενά του και να αποχωρήσει από την ομάδα. Υπήρχαν κι ορισμένοι πάντως, με τρομερή αίσθηση του χιούμορ, όπως ένας που έγραψε «Ύβρις ατη νέμεσις τισις ταυλαριδις».

Από τα πρώτα μηνύματα που δέχθηκε ήταν από οπαδούς του Παναθηναϊκού που του έγραφαν: «Μια που εμφανίστηκες, δε πληρώνεις κανένα χρέος που δημιούργησες;», «Ισχύει και για σένα αυτό, ή μόνο για τους άλλους;» και «Ρε άντε τράβα πλήρωσε το μανάβη που πάει φρούτα στο Κορωπί και άσε τη νέμεσις!!!», «Να ντραπείς λίγο, τίποτα άλλο! Ισχύει και για σένα η ύβρις να ξέρεις». Κι άλλα πολλά, καθώς μόνο την πρώτη ώρα είχε 291 μηνύματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK