Από συμπαίκτης με Ροναλντίνιο, υπογράφει στην Λαμία!

Πριν από τρεισήμισι χρόνια αγωνιζόταν στην ίδια ομάδα με τον Ροναλντίνιο και μάλιστα αποτελούσε... αλλαγή του! Τώρα έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας και μάλιστα θα βρεθεί στο "Καραϊσκάκης" την Δευτέρα για το ματς με τον Ολυμπιακό! Διαβάστε ποιος είναι.

Από συμπαίκτης με Ροναλντίνιο, υπογράφει στην Λαμία!
ronaldinho

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η Κερέταρο πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της, καταφέροντας παράλληλα να γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Έκλεισε με διετές συμβόλαιο συνεργασίας τον Ροναλντίνιο και άφησε... κάγκελο συλλόγους από την Βραζιλία που έμειναν με την όρεξη.

Ο έμπειρος επιθετικός πραγματοποίησε μέτρησε 29 εμφανίσεις, 8 γκολ και 6 ασίστ με την ομάδα του ωστόσο να τερματίζει στην 12η θέση! Εκεί, ο "Ρόνι" είχε για συμπαίκτη τον Οτινιέλ Άρσε ή αλλιώς Ότο! Ο, τότε, 24χρονος επιθετικός αποτελούσε συνήθως την αλλαγή του σπουδαίου Βραζιλιάνου.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο Ροναλντίνιο έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ ο Άρσε αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα για λογαριασμό της Λαμίας! Μάλιστα θα βρεθεί στο " Καραϊσκάκης" το απόγευμα, έτσι ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδα με τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη θα μεταβεί στην Λαμία με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν δεν υπάρξει κάποιο "κόλλημα", τότε θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Άρσε θα αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης, ενώ στο παρελθόν αποτέλεσε μέλος των μικρών εθνικών ομάδων του Μεξικού.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK