Αντίο με... γλυκό τρόπο σε τρεις

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελούν οι Θωμάς Ναζλίδης, Βασίλης Ρέντζας και Εμάνουελ Περόνε. Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για τους δυο πρώτους και η ανακοίνωση όλο... μέλια των "βυσσινί".

Αντίο με... γλυκό τρόπο σε τρεις

Αν και πρόθεση μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν να τους κρατήσει και τους τρεις, τελικά ήρθε ο... δύσκολος αποχωρισμός. Ναζλίδης, Ρέντζας και Περόνε δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ τη νέα περίοδο, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια η ΠΑΕ με ανακοίνωση της.

Κι αν κάποιος θα περίμενε μία... επιθετική ανακοίνωση στο "αντίο" γράψτε λάθος. Οι "βυσσινί" αναγνωρίζουν την προσφορά των τριών παικτών και τους ευχαριστούν με όμορφο τρόπο.

Τώρα ποιοι θα είναι το μέλλον τους; Για τον Ναζλίδη θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα πάρει μεταγραφή στον Άρη, ενώ ο Ρέντζας ακούγεται έντονα για τον Πανιώνιο. Ο Περόνε είναι άλλη... ιστορία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

"Δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ οι εξαίρετοι ποδοσφαιριστές μας Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περρόνε και Βασίλης Ρέντζας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους για τα όσα προσέφεραν, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της τα τελευταία τρία χρόνια.

Ειδικά ο Βασίλης Ρέντζας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου από την Football League στην Superleague αλλά και στην πρώτη παρουσία μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα, υπήρξε αναντικατάστατος, ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ο κορυφαίος κυνηγός μας και σκόρερ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο Εμάνουελ Περρόνε βοήθησε σε τεράστιο βαθμό την τρέχουσα περίοδο, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τους τιμούμε, τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή".

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK