Τι είπε ο Κούγιας για το... ντου στον Φυντάνη

Η ΑΕΛ πήρε τρίποντο στο 94ο λεπτό κόντρα στην Ξάνθη και με το σφύριγμα της λήξης έγινε το... απίθανο. Ο προπονητής των βυσσινί Ηλίας Φυντάνης, ξέσπασε κατά της κερκίδας και στη μέση μπήκε ο Αλέξης Κούγιας! Τι είπε ο ιδιοκτήτης των βυσσινί στο Contra.gr για το περιστατικό (φωτογραφίες).

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
kougias fintanis EUROKINISSI

Ιδιαίτερα σκηνικά που έφεραν και... παρεξηγήσεις, είχαμε στο τέλος του ΑΕΛ - Ξάνθη, που βρήκε νικητές τους "βυσσινί" με γκολ του Κρίζμαν στο 94ο λεπτό, μετά από πάσα... τακουνάκι του Περόνε, στην τελευταία φάση ενός ροκ αγώνα. Μόνο που οι... πρωταγωνιστές προερχόντουσαν από την ίδια ομάδα κι αυτό ήταν το... πρωτότυπο, γιατί δεν μιλάμε για πανηγυρισμούς με αγκαλιές και φιλιά αλλά για... αντιπαράθεση!

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της NOVA από τον αγωνιστικό χώρο, οι Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Φυντάνης παραλίγο να έρθουν στα χέρια! Η εικόνα της τηλεόρασης έδειξε τους δυο άνδρες να έχουν έντονο διάλογο, να πλησιάζουν... πρόσωπο με πρόσωπο "αγριεμένοι" και στη μέση να μπαίνουν άνθρωποι της ομάδας για να τους χωρίσουν.

Το Contra.gr κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ λίγα λεπτά αμέσως μετά τις παραπάνω τηλεοπτικές εικόνες, με τον Αλέξη Κούγια να μας απαντάει μέσα από τα αποδυτήρια για να μας δώσει την δική του εκδοχή σχετικά με το τι συνέβη μπροστά από τον πάγκο και στην φυσούνα αλλά και να μας αποκαλύψει τους... ηθικούς αυτουργούς του "επεισοδίου" με τον δικό του άνθρωπο - προπονητή, Ηλία Φυντάνη.

"Είναι δυο συγκεκριμένα άτομα, κάποιοι αλήτες, που δημιουργούν πρόβλημα όποιος κι αν είναι ο προπονητής. Βρίζουν και δημιουργούν πρόβλημα. Σήμερα η κατάσταση ξέφυγε και να ξέρετε θα τους τελειώσω! Δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έβριζαν τον κ. Φυντάνη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ, ανθρώπινα, γύρισε και ξέσπασε. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για να τον ηρεμήσω και υπήρξε ένταση. Τίποτε παραπάνω".

Πλέον μένει να δούμε τη θέση του Ηλία Φυντάνη στη συνέντευξη Τύπου που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
kougias fintanis EUROKINISSI
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
kougias fintanis EUROKINISSI
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
kougias fintanis EUROKINISSI SPORTS
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
kougias fintanis EUROKINISSI

Η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το περιστατικό:

"Προσωπικά οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης διαψεύδουν ως εντελώς συκοφαντικά τα δημοσιεύματα του Sport FM και του SDNA περί του δήθεν ότι υπήρχε λεκτικό επεισόδιο και μάλιστα ότι υπήρξαν χειροδικίες εκατέρωθεν.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο κάνοντας χρήση προσκλήσεων, από την αρχή του 2ου ημιχρόνου έβριζαν χυδαία τον Ηλία Φυντάνη, παρά το ότι η ομάδα σε όλο το 2ο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει την αξιόμαχη Ξάνθη με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά και ο Ηλίας Φυντάνης μόλις η ΑΕΛ, μετά τις καταπληκτικές αλλαγές του, πέτυχε το γκολ της νίκης, γύρισε προς τους δύο αυτούς "οπαδούς" της και τους φώναζε "δεν ντρέπεστε, παρακαλάτε να χάσουμε. Όταν με πήρε ο Κούγιας είχατε 2 πόντους σε 6 ματς και σε 14 ματς έχουμε 17"

Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε ο κ. Κούγιας για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και την ομάδα, αντελήφθη το επεισόδιο, αγκάλιασε τον Φυντάνη για να τον συγχαρεί και για να σταματήσει το επεισόδιο με του οπαδούς.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος τους.

Μπορεί να στεναχωρεί κάποιους η αγωνιστική και βαθμολογική άνοδος της ΑΕΛ αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK