Έτσι επιστρέφει ο Τσιώλης στην ΑΕΛ

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ψηλά στη λίστα για αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στην ΑΕΛ, όμως έχει δυο... όρους προτού πει το "ναι". Ποιο άλλο όνομα παίζει για τον πάγκο των "βυσσινί".

Έτσι επιστρέφει ο Τσιώλης στην ΑΕΛ
tsiolis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κρίσιμη μέρα η Τρίτη (01/11) όσον αφορά τον νέο προπονητή της ΑΕΛ μετά το ξαφνικό(;) διαζύγιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος ενημερώθηκε από... τρίτους για την διακοπή της συνεργασίας τους!

Ο Σάκης Τσιώλης θα κάνει μία πρώτη κουβέντα με την διοίκηση των "βυσσινί" το μεσημέρι της Τρίτης και αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να έχουμε επισημοποίηση της συμφωνίας. Βέβαια υπάρχουν δυο... ερωτηματικά.

Το πρώτο και κυριότερο είναι ηθικό και δεύτερο το οικονομικό. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ζητήσει αποκατάσταση των όσων ειπώθηκαν το καλοκαίρι όταν έφυγε από την ομάδα, αφού ο Αλέξης Κούγιας είχε θέσει κάποια ερωτήματα με ανακοίνωση-τοποθέτηση και συνέντευξη Τύπου για το διαζύγιο.

Τέλος υπάρχουν κάποιες μικρές οικονομικές διαφορές που όμως δεν θα παίξουν ρόλο σε ενδεχόμενη συμφωνία, μετά και την επιθυμία του κ. Τσιώλη να επιστρέψει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ

Φυσικά ο έμπειρος τεχνικός δεν παίζει... μπάλα μόνος του. Το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει έρθει επίσης στο προσκήνιο και είναι ψηλά στη λίστα, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί δυνατό χαρτί, αλλά μοιάζει δύσκολο να δεχθεί αυτή τη στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK