Η επιστολή της ΑΕΛ, το ντόπινγκ και η επικοινωνιακή φούσκα

Η επιστολή της ΑΕΛ προς τον ΕΣΚΑΝ για τη διενέργεια ελέγχων ντόπινγκ στον πρώτο ημιτελικό των Θεσσαλών με την ΑΕΚ ήταν τουλάχιστον... περιττή αν όχι και άστοχη. Ιδού ο λόγος.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ / ΚΟΥΓΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Kougias EUROKINISSI

Μάλλον... περιττή ήταν η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το ΕΣΚΑΝ έτσι ώστε το τελευταίο να προχωρήσει σε ελέγχους αντιντόπινγκ κοντρόλ στον ημιτελικό των Θεσσαλών με την ΑΕΚ.

Το ΕΣΚΑΝ έχει ήδη λάβει τα μέτρα, ως οφείλει βάση της θεσμικής του ιδιότητας και του ετήσιου προγραμματισμού που κάνει, και φυσικά θα προχωρήσει στη διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων.

Ως εκ τούτου η ανακοίνωση της ΑΕΛ προφανώς επικοινωνιακούς σκοπούς εξυπηρετεί και τίποτα παραπάνω. Αλλωστε αν πραγματικά την ενδιέφερε η ουσία δεν θα δημοσιοποιούσε τη σχετική επιστολή της.

Στον ΕΣΚΑΝ, έτσι και αλλιώς, έχουν αντιμετωπίσει εκ νέου παρόμοια αιτήματα και έχουν κρατήσει την ψυχραιμία τους ενεργώντας μακριά από τα φώτα των media και κάνοντας αυτό που πρέπει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK