Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τους τραυματιοφορείς της ΑΕΛ

Μέχρι τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου έφτασε το συμβάν με τους τραυματιοφορείς στο ματς της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη.

Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τους τραυματιοφορείς της ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Live Sport" ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ζήτησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ να παράσχει στοιχεία για τους δύο ανθρώπους που είχαν αναλάβει χρέη τραυματιοφορέων, ωστόσο δεν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε.

Από την μεριά τους οι άνθρωποι της ΑΕΛ όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ απέφυγαν να ονοματίσουν τους δύο άνδρες και αρκέστηκαν στο "προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους". Ωστόσο ο κ. Σιμιτζόγλου απάντησε πως "Αν δεν δώσετε στοιχεία άμεσα, τότε θα αποδοθούν ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα της ΠΑΕ".

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη είχε υποστηρίξει για το συμβάν. "Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες".

Ο εκ των πρωταγωνιστών του περιστατικού, ονομάζεται Σπύρος Θεοχαρίδης, είναι εθελοντής σε αγώνες της Λάρισας και μιλώντας στο σάιτ "eleftheria.gr" είχε δώσει την δική του εκδοχή: "Αρχικά γλίστρησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εξέλιξη της αναμέτρησης και έπεσα. Το δεύτερο που δεν είδε κάποιος είναι ότι το πόδι του παίκτη με χτυπάει κάτω από την κοιλιά μου και στη συνέχεια πέφτω. Τελικά τον πήγα έξω από τον αγωνιστικό χώρο".

Δείτε το VIDEO που έχει κάνει το γύρο του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το VIDEO με τους τραυματιοφορείς στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

News 24/7

24MEDIA NETWORK