Σε σύγκρουση με τους πάντες ο Κούγιας

Οπως το συνηθίζει και ως συγκρουσιακός χαρακτήρας που είναι, ο Αλέξης Κούγιας έχει καταφέρει, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να συγκρουστεί σχεδόν με τους πάντες κατά την παραμονή του στο τιμόνι της ιστορικής ΑΕΛ.

Σε σύγκρουση με τους πάντες ο Κούγιας

Οι οργανωμένοι των Monsters (o μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΛ) έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του εδώ και καιρό. Η παρουσία τους στο γήπεδο κάθε άλλο παρά μαζική και αυτό αναμένεται να στοιχίσει σε βάθος χρόνου στην ομάδα.

Με την ερασιτεχνική ΑΕΛ ο Κούγιας βρίσκεται σε πόλεμο. Ουσιαστικά ο σύλλογος έχει χωριστεί στα δύο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη λειτουργία των ακαδημιών, της ερασιτεχνικής εν γένει και του συνόλου των τμημάτων.

Οι περισσότεροι από τους παλαίμαχους του έχουν γυρίσει την πλάτη βλέποντας να γίνονται στην ομάδα πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούν και δεν τους εκφράζουν.

Παλαίμαχος, μεγάλη μορφή της θρυλικής ΑΕΛ της δεκαετίας του 80, ακούστηκε να λέει “ούτε τα 20 ευρώ για το γήπεδο δεν χαραμίζω πλέον, κάθομαι στο σπίτι μου και βλέπω τα ματς από την τηλεόραση”.

Μ' αυτά και μ' αυτά ήρθε και το επεισόδιο με τον Ντεγκρά για να δέσει το γλυκό, μόλις μετά από ένα επίσημο ματς. Μένουν άλλα 29...

Ν.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα χέρια Κουγιας-Ντεγκρά, λύθηκε το συμβόλαιό του
Ταύλα τ' αλογάκι!
Τι θα πείτε στην εξομολόγηση κ. Αναστασιάδη;

News 24/7

24MEDIA NETWORK