Ενας ... Σέξσπιρ για την Λέστερ

Δεν ξέρουμε ποια είναι ακριβώς τα προσόντα του υπηρεσιακού προπονητή της Λέστερ πάντως από όνομα...σκίζει. Το επίθετό του είναι Σέξσπιρ!

Ενας ... Σέξσπιρ για την Λέστερ

Επρεπε να περάσουν εκατοντάδες χρόνια (για την ακρίβεια 401) για να έρθει και πάλι στο προσκήνιο της αγγλικής επικαιρότητας ένας....Σέξσπιρ.

Μετά τον Ουίλιαμ Σέξσπιρ, τη μεγάλη μορφή του παγκοσμίου θεάτρου και με αριστουργήματα που έχουν παιχθεί σε όλες τις μεγάλες σκηνές του κόσμου ο οποίος πέθανε το 1616, ήρθε η ώρα του... Γκρεγκ Σέξσπιρ!

Ο εκ των βοηθών του Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε τον άχαρο ρόλο της διάδοχοης κατάστασης και θα οδηγήσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ τη Δευτέρα.

Εκανε μάλιστα και δηλώσεις την Παρασκευή ως χεντ κόουτς και κάλεσε τους παίκτες του να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στο ματς και να μην σκέφτονται τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο.

Ο Σέξσπιρ ο...νεότερος βρίσκεται στον πάγκο της Λέστερ από το 2011 ως συνεργάτης των εκάστοτε προπονητών των "αλεπούδων". Πλέον αναλαμβάνει για κάποιο διάστημα και τη... βαριά δουλειά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK